Autós oxigén- és ózon generátor

Autós oxigén- és ózon generátor

Posted By: Traffipax Published: 2018. 06. 20. Times Read: 86 Comments: 0

Az autós ózon generátor kifejezetten hasznos, ha szagtalanítani kell az autónkat! De nem csak erre alkalmas.

Az ózon, amely 3 oxigén atomból áll, elsősorban nagyon jó sterilizáló és oxidáló hatású gáz, ezért pedig tökéletes a levegőben terjedő fertőzések elpusztítására, továbbá az ózonnal találkozó felületek gombáktól, vírusoktól és baktériumoktól való fertőtlenítésére.

Tökéletesen alkalmas a vegyi fertőtlenítés helyettesítésére és alapvető preventív fertőzés megelőzésre zsúfolt helyeken

A technológia még mindig újdonságnak számít, bár 20 éve van forgalomban különböző termékek képében. A technológia nagy előnye, hogy az ózon gyorsan felbomlik, nagyjából 30 perc alatt oxigénné alakul át, ezért pedig nem környezet szennyező semmilyen mértékben és ez további előnyének kulcsa is egyben.

Amikor az ózon oxigénné alakul, a maradék leváló oxigénatom reakcióba lép a szerves légnemű anyagokkal (cigarettafüst maradvány-szag, vagy bármilyen hasonló kellemetlen állott szag) és hatástalanítja azt. Mivel légnemű anyagról van szó, ezért nagyon könnyen képes behatolni a szűk helyekre és apró zugokban is, viszont semmilyen kárt nem okoz a műszaki berendezésekben.

Az autós ózon generátornak nagy szerepe lehet az autók levegőjének tisztításában

Ha belegondolunk, hogy egy-egy vírusos, náthás időszakban mennyi fertőzést tudunk bevinni személyautónkba, anélkül, hogy tudnánk róla.

Az ilyen időszakokban nagy hasznát vehetjük, ha a gépjárművünk használata után beállítjuk az autós ózon generátorunkat, hogy egy viszonylag gyors művelettel megtisztítsa az autónk levegőjét.

Az egyik közönség kedvenc az autós oxigén- és ózon generátor, légtisztító, levegőtisztító berendezés kék színben (de kapható pirosban is). Ez 100%-ig új és magas minőségű termék, amely kifejezetten szép designnal bír. Ózont és aniont bocsát ki, amely gyorsan megszünteti a különös szagokat, és tisztítja a levegőt az autó belsejében, emellett hatékonyan csökkenti a köhögés, tüsszögés stb. esélyeit.

Plug and play támogatással bír, és megnyugtató, kék működési jelzőfénnyel dolgozik. Az általa kibocsátott ózon sűrűsége 3 mg / óra, az anion sűrűsége valamivel több, mint 60 millió/CM3.

Habár az ózon nagyobb mértékben egészségtelen az ember számára, már említettük, hogy gyorsan lebomlik és átalakul oxigénné, de a manapság beszerezhető ózongenerátorok a tisztítási műveletek végén visszatranszformálják a fennmaradó ózont oxigénné.

Így akár azonnal használhatjuk az autónkat a légtisztítást követően és nem kell feltétlenül várnunk arra, hogy a levegő magától megtisztuljon.

Comments

Write Comment