• Fujitsu ASYG36LMTA/AOYG36LMTA 9,4kW klímaberendezés - Olcsó klíma, oldalfali mono split klíma, háztartási klíma

Fujitsu ASYG36LMTA/AOYG36LMTA 9,4kW klímaberendezés - Olcsó klíma, oldalfali mono split klíma, háztartási klíma

Akciós telepítés: Érdeklődjön telefonon!


LEÍRÁS

Kifejezetten szerver szoba hűtésére alkalmas készülék!

Inverteres klímaberendezés: beindítás után magasabb teljesítményen működik, majd amikor eléri a szoba a kívánt hőmérsékletet gazdasági és kényelmi okokból vissza szabályozza a teljesítményt - épp annyi energiát fogyaszt majd, ami ahoz szükséges, hogy a szobát ne engedje visszamelegedni (vagy épp kihülni).

Mozgásérzékelő figyeli az ön jelenlétét, amennyiben a szobát elhagyja, a készülék aracsonyabb teljesítményre kapcsol, ezzel jelentős energiát takarítva meg.

Gazdaságos üzemmód: most még több energiát takaríthat meg a Fujitsu klímaberendezésekkel. Gazdaságos üzemmódban a készülék akár 30%-os energia megtakarításra képes a normál üzemmódhoz képest. Ez természetesen teljesítmény csökkenéssel járhat, de hosszabb használat mellett nem valószínű, hogy az érezhető lesz.

Automatikus üzemmód váltásra képes a készülék: ha automata üzemben használja a készülék az adott hőmérséklet tartományban tartja a szoba levegőjét, legyen szükség hűtésre, fűtésre vagy épp szárításra.

Programozott időzítés: 24 órás időzítőjének köszönhetően előre beállított időszakban képes a készülék be és ki kapcsolni. Természetesen fordítva is működik, így akár azt is beállíthatja, hogy amikor reggel elmennek dolgozni, a készülék kapcsoljon ki, majd mielött hazaérnek kapcsoljon vissza.

Elalvási időzítés: hűtés és fűtés üzemmódban is működik, lassan, fokozatosan csökkenti a teljesítményt míg a beállított időszakot eléri és teljesen kikapcsol.

Vezeték nélküli távirányító: az infrás távirányítónak köszönhetően akár messzebbről is kezelheti a készülékét, például a fotelben ülve.

Swing funkció: automata légterelést tesz lehetővé függőleges (fel-le) és vízszintes (jobbra-balra) irányba, a mozgási tartományban bárhol megállítható a terelőlapát egy gombnyomással.

Penészálló szűrő: speciális szűrőnek köszönhetően a klímaberendezés védve van a penészedéstől. Ezzel elősegítva a tisztább használatot és az egyszerűbb karbantartást.

Szupercsendes működés: Fan (ventilátor) üzemmódban ha kiválasztjuk a Quiet (csendes) üzemmódot a készülék különösen halkan fok működni, a beltéri egység légszállítása is csökken a halkabb működés érdekében.

Polyphenol Apple-catechin légtisztító szűrő: Ez egy speciális, almából kinyert poliphenol oldattal átitatott szűrő, amely elektrosztatikus elven hatékonyan megköti a finom port, a láthatatlan gomba spórákat és egyéb káros mikroorganizmusokat, majd a speciális poliphenol oldat és a szűrő catechin tartalma megakadályozza ezek további szaporodását.

Negatív-ion szagtalanító szűrő: Ez a szűrő nagyon finom kerámia részecskéknek köszönhetően oxidáló hatást fejt ki, ezzel semlegesítve a kellemetlen szagokat.

Temperálás: a hőntartás funkció kifejezetten hasznos lehet nyaralókba, a fagykár elkerülése végett. Ezzel a fukcióval megakadályozható, hogy a helység hőmérséklete 10°C alá csökkenjen.

Powerful üzemmód: az erőteljes üzemmód bekapcsolásakor a készülék gyorsan lefűti vagy felfűti a szobát.

Alacsony zajszintű üzemmód: a kültéri egység zajszintjén csökkenti le, a kompresszor és a ventilátor fordulatszámának csökkenésének köszönhetően.

Heti programozás: akár napi 4 be vagy kikapcsolást állíthat be egy napra, akár előre programozhatja az egész hetet. Természetesen a bekapcsolási hőmérséklet is programozgató.

ADATOK 9,4KW ASYG36LMTA/AOYG36LMTA

Kültéri méret 900x830x330 mm
Kültéri súly 61 kg
Kültéri zajszint 68 dB(a)
Beltéri méret 1150x340x280 mm
Beltéri súly 18 kg
Beltéri zajszint 31-50 dB(a)
Hűtőközeg, mennyisége R410a, 2,1 kg
SEER/SCOP 6,35 / 4,15
Csövezés maximum hossza 50 m
Csövezés maximum szintkülönbség 30 m
Cső méretek 9.52 mm / 15.88 mm
A klíma garanciális időtartama 3 év
Hűtő/fűtő Igen


A termék képei a gyártó által küldött képek, esetenként minimális eltérés lehet az adott képek és a termék között!   


Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Fujitsu ASYG36LMTA/AOYG36LMTA 9,4kW klímaberendezés - Olcsó klíma, oldalfali mono split klíma, háztartási klíma

  • Cikkszám: ASYG36LMTA/AOYG36LMTA
  • Készlet információ: Készleten
  • 1,095,905 Ft
  • 913,256 Ft

  • Nettó: 719,099 Ft