KIYO ProPark3 XT multifunkciós radar blokkoló,  parkolósegéd funkcióval (3 db ultravékony külső érzékelővel) ( Az újakat is tudja) (legálisan birtokolható, beépíthető)

Az országban CSAK MI (!) tudunk adni 2 év garanciát 1 év helyett!! 

- A legolcsóbb, de mégis hatásos lézerblokkoló a piacon
    - Tökéletes védelmet ad kis vagy átlagos méretű személyautó front felületi védelmére
- Hivatalos műbizonylat arról, hogy ez egy parkolósegéd (tolatóradar)! Mindezt a Nemzetközi Közlekedési Hatóság hagyta jóvá (E7 UNIÓ-s típus jóváhagyás!)


"Jelzem és BLOKKOLOM az új ARH CAM-S1 lézeres szuper traffit is!"

 

KIYO ProPark3 XT
multifunkciós lézeres eszköz park olósegéd funkcióval
 

A tolatóradarokkal ellentétben - amelyek általában 30-50 cm-en kívül adnak pontos tájékoztatást a tereptárgyak távolságáról – a KIYO ProPark3 XT képes a közelebbi (kb. 25 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére, hiszen a transzponderek a lökhárítók mélyedéseibe, vagy a hűtőmaszkba is beszerelhetőek. A termék méltán szerzett magának hírnevet 2,5 cm mélységű, aprócska transzpondereivel (szenzorok, „szemek”) és kiemelkedően kedvező árával. A termék 2, 3, 5 és 8 db érzékelő-transzponderrel rendelkező csomagban kapható.KIYO ProPark3 XT multifunkciós lézeres eszköz parkolósegéd funkcióval:
 • multifunkciós lézeres tudás (KIYO LaserPro tulajdonságai + parkolás segéd)
 • NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott e7 minősítés (típusjóváhagyi jelölés, mint parkoló segéd - hivatalosan be lehet szerelni a gépjárműbe és használni mint parkoló segéd Európa bármely országában)
 • Ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya és jelölés a terméken, hogy senkit se érhessen kellemetlen meglepetés

 
 

A készülék célja:

KIYO ProPark3 XT multifunkciós lézeres eszköz célja, hogy napjaink egyre zsúfoltabb útjain megkönnyítse a járművünkkel való parkolást, illetve manőverezést. A tolatóradarokkal ellentétben, a KIYO ProPark3 XT képes a közelebbi tereptárgyak közeledtét is jelezni. Ennek főleg a szűk parkolókban, vagy a garázsba történő beálláskor vesszük hasznát. Fontos azonban, hogy nem szabad csak a készülék jelzéseire hagyatkozni! Kérjük, minden esetben körültekintően, saját érzékszerveire is támaszkodva hajtsa végre a parkolást.

 

Működése:

KIYO ProPark3 XT multifunkciós lézeres eszköz hanggal és visszajelző  LED-ek segítségével is jelzi a jármű és a környezetében lévő tárgyakat. Amint közeledünk egy tereptárgyhoz (épület, másik jármű, korlát, utcán közlekedő gyalogos), a készülék folyamatosan figyeli annak távolságát, majd amint veszélyesen közel kerülünk ahhoz (kb. 25 cm), hang- és fényjelzéssel tájékoztat minket arra, hogy nagyobb figyelemmel folytassuk a manővert. 

A készülék használata:
 

KIYO ProPark3 XT a gyújtás ráadásakor bekapcsol, majd a járműben található belső egységen hang- és fényjelzést ad az aktiválásról és az önteszt állapotáról. Ha a készülék közeledő tárgyat érzékel, azonnal fény- és hangjelzéssel jelzi a vezető számára,hogy nagyobb figyelemmel folytassa a manővert.  Technikai jellemzők:

 • 3 transzponder (érzékelő szem)
 • mikroprocesszoros vezérlés
 • tökéletesen vízálló, tűri a napsütést, a hideget
 • LED és hang visszajelzés
Ha nagytestű az autónk, vagy bonyolult a bekábelezése, akkor segítségünkre lesz a KIYO vezeték nélküli beszerelő egység . Segítségével jelentősen lerövidül a multifunkciós lézeres eszköz szerelési ideje. 

A készülékhez dobozában talál egy kiegészítő kapcsolószettet is hogy kényelmesebb legyen kikapcsolni azt, miután már nincs szükségünk a parkolósegédre. Erre szolgál az Univerzális kapcsolószett. A kapcsolószettel nem csak kényelmesebb a KIYOmultifunkciós lézeres eszköz kikapcsolása, de több készülék is ráköthető, így egyszerűbben lehet egyidejűleg kikapcsolni azokat.

 


Ajánlat beszerelésre:

Kisebb testű autókra elöl és hátul 3-3 fej szerelése is elegendő lehet. Nagyobb testű autók esetében már több fej felszerelése is indokolttá válhat (5+3 fej).

  

 

KIYO ProPark2 XT

2 fejes multifunkciós lézeres eszköz, régebben felszerelt összeállítás bővítésére.
 

KIYO ProPark3 XT

3 fejes multifunkciós lézeres eszköz, hatásos hátsó elrendezés személyautó esetében.


KIYO ProPark5 XT

3+2 fejes multifunkciós lézeres eszköz, hatásos első elrendezés személyautó esetében.
Raktáron!
 

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!

Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

KIYO ProPark3 XT multifunkciós radar blokkoló, parkolósegéd funkcióval (3 db ultravékony külső érzékelővel) ( Az újakat is tudja) (legálisan birtokolható, beépíthető)

 • Cikkszám: SKU-352
 • Készlet információ: Készleten
 • 72,650 Ft
 • 53,420 Ft

 • Nettó: 42,063 Ft