Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

MagnoFuel fogyasztáscsökkentő mágnesgyűrű (3 db)

Ár : 17,990 Ft. 14,400 Ft.

 Fogyasztáscsökkentő mágnesrendszer
(3 db - 2500 ccm alatti autókhoz)

 

A MagnoFuel egy fogyasztás- és károsanyag-kibocsátás csökkentő készülék, amely a mágneses hidrodinamikai technológiát használva tökéletesíti a gépjármű üzemanyag felhasználását, így növelve annak hatékonyságát.Beszerelése könnyű, és mindössze pár percet vesz igénybe.
 

Tulajdonságai:
 

  • Akár 5-15% fogyasztáscsökkenés (függ a vezetési stílustól és a jármű fogyasztásától)

  • Optimalizálja az égést

  • Javítja a motor hatásfokát

  • Csökkenti a károsanyag-kibocsátást

  • 5 év garancia (a mágnes erejére)

 

A mágneses tér hatására a gyűrűn átáramló üzemanyag részecskék homogén elrendezésűek lesznek (nem tapadnak egymáshoz nagyobb gócokat alkotva), ígyporlasztáskor kisebb cseppekre bonthatók, vagyis az üzemanyag jobban elkeveredik a levegővel és az égés hatásfoka javul. Ezáltal az eddig el nem égetett üzemanyag is elég, tehát egységnyi befecskendezett üzemanyagból több energia nyerhető ki. Így csökkenthető a gépjármű fogyasztása.


Beszerelés után a MagnoFuel javítja a motor üzemanyag-felhasználásának hatékonyságát, csökkenti a koromlerakódást, segítve így a gázok könnyebb áramlását valamint az alkatrészek hatékonyabb kenését.

A motor hatékonyságának növelésével csökken a motor igénybevétele, így a fogyasztáscsökkenés mellett növelhető a motorolaj és a gyújtógyertya (benzines autóknál) élettartama. Mindössze a befecskendezéshez vezető üzemanyagcsőre kell rögzíteni a gyűrűket a mellékelt kábelkötegelővel, a lehető legközelebb a befecskendezőhöz. A készüléknek nincs szüksége áramellátásra és nem tartalmaz semmilyen mozgó alkatrészt, így akármeddig használható.

A TÜV automotive által bevizsgált,
minden autótípusra jóváhagyott termék

 


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

 

Vélemények

Oldal tetejére