Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

PT-BOX benzines chip tuningdoboz (1 lambda szondás autókhoz) + ajándék F16 Pulse King

Ár : 51,551 Ft. 28,890 Ft.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

1 lambda szondás PT-Box tuningdoboz

+ ajándék F16 Pulse King fogyasztáscsökkentő

 

  
Kíváncsi arra, hogyan növelheti egyszerűen és biztonságosan autója teljesítményét? 

 

PT-Box tuningdoboz 1 Lambda szondás, benzines autókhoz.


Akár 8-10%-os teljesítménytöbblet!

 

 Miért érdemes tuningolni az autónkat?

Sokszor olyan szituációban találhatjuk magunkat, amikor autónk gyári teljesítménye nem feltétlenül elegendő. Mivel a nagyobb teljesítményű autók drágábbak, illetve aluxusadó bevezetése óta fenntartásuk is jelentősen jobban terheli a pénztárcánkat, remek opció a gyárilag gyengébb autó vásárlása, majd utólagos teljesítmény optimalizálása.
A tuning során mind az autó teljesítménye, mind a forgatónyomatéka megnő, ezáltalnövekszik a rugalmasság és a menetdinamika, nem is beszélve arról, hogy jelentősennagyobb vezetési élményben lesz részünk.

 


Miért válasszunk külső tuningdobozt?

A külső tuningdoboz beszerelése sokkal könnyebb és gyorsabb, mint a hagyományos chiptuning, ráadásul a vezérlőegységet sem kell megbontani, mivel a csatlakoztatás néhány vezeték forrasztásával történik, ezért a doboz az autóból gyorsan, szinte nyom nélkül eltávolítható, vagy szükség esetén más autóba átszerelhető.

 

A tuningdoboz a befecskendezés paramétereit módosítja úgy, hogy azok a gyári határértékeken belül maradnak. Mivel véletlenül sem módosít más elektronikai rendszereket (indításgátló, ABS, stb.), így használata teljesen biztonságos. A megnövekedett erő és nyomaték minden fordulatszám-tartományban érezhető. Az autó igazán sportos lesz, jobb gyorsulással és kellemes vezetési élménnyel ajándékozza meg Önt. A megnövekedett nyomaték könnyebbséget jelent előzésnél vagy vontatásnál, esetleg hegynek felfelé menet.

Lambda szondák száma:

 

1 lambda szondásnak számít az az autó, ahol a katalizátor előtt 1 Lambda szondatalálható. Tuning esetében az esetleges második, a katalizátor utáni Lambda szondát nem vesszük figyelembe!
A katalizátor utáni szonda csak ellenőrző szerepet lát el, nem játszik szerepet a szabályzásban.
A soros motorral szerelt járművek (néhány japán autót kivéve) általában 1 lambda szondásnak számítanak.

 PT-BOX benzines tuning:


 

A benzines tuningdoboz nem rendelkezik gyári csatlakozóval, a tuningdoboz vezetékeit rá kell kötni a gázpedál jeladóra, vagy fojtószelep-potméterre, a MAP szenzorra, vagy légtömegmérőre, valamint a lambda szondára (beszerelése autóvillamossági szakembert igényel, részletes beszerelési és használati útmutató a termékhez mellékelve van). A tuningdoboz érzékeli a különböző beérkező jeleket, majd optimalizálva továbbküldi a befecskendezésnek.
Visszavásárlási garancia:
 

Ha bármi miatt nem elégedett a teljesítménnyel a 30 napon belül a terméket kérdés nélkül visszavesszük, amennyiben az sértetlenül, gyári csomagolásban kerül a részünkre visszaküldésre!

 


  

Kíváncsi arra, hogyan takaríthat meg akár 8-10% üzemanyagot minimális befektetéssel?

 

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő és akkumulátor
felújító elektronika

(minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz)


 

Miért hasznos egy ilyen készülék beszerelése az autónkba?

Manapság nap mint nap egyre magasabb üzemanyag árakról értesülhetünk, így minden egyes megtett kilométer egyre drágább lesz.

Mit tehetünk ennek mérséklésének érdekében? Keresnünk kell valamilyen fogyasztáscsökkentő berendezést. Ki lehet találni itt különböző extrém megoldást, mint például a gázpedálra ragasztószalagozott tyúktojás, hogy ne tudjuk teljes erőből taposni azt, de ennél sokkal ésszerűbb megoldások is léteznek.

Kíváncsi arra, hogyan érhet el akár 8-10%-os fogyasztáscsökkenést egy praktikus termék egyszerű beszerelése révén? A megoldás a következő:
F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő


Lássuk, hogyan működik ez a remek készülék:

Amikor a gépjármű motorját beindítjuk, a generátor kb. 14V (DC) feszültséget termel, ami a gyújtótekercsen és gyújtáselosztón keresztül eljut a gyújtógyertyákig. Itt a gyertya által létrehozott szikra gyújtja be az üzemagyag-levegő keveréket. 

 

Az F-16 Pulse King egy úgynevezett VCO-t tartalmaz (Voltage Controlled Oscillator), amely eszköz másodpercenként közel egymillió feszültség impulzust hoz létre. Ennek a nagyfrekvenciás jelnek köszönhetően, ami mintegy "ráül" az akkumulátor egyenfeszültségére, a gyújtótekercsre 1,5V (AC) effektív többletfeszültség kerül.

 

Az effektív feszültség növekedés abból fakad, hogy a nagyfrekvenciás (négyszögjelhez közeli) jel kitöltési tényezője nagyobb, mint a kisebb frekvenciájú szinuszos jelé. Ezt a többlet feszültséget, nagyfrekvenciás mivolta miatt csak oszcilloszkóppal lehet kimutatni. E többlet feszültség miatt tökéletesebb lesz az égés a hengerekben.

Emiatt, azaz a tökéletesebb égés hatására fog jelentkezni a fogyasztáscsökkenés, amely akár 8-10% is lehet.


A nagyobb hatásfokú égés következményei:

o    Fogyasztáscsökkenés (akár 8-10%)

o    Teljesítménynövekedés (minimális)

o    Kibocsátott káros anyagok mennyiségének csökkenése
 

A létrehozott plusz feszültség segítségével az akkumulátor gyorsabban feltöltődik, és nagyobb teljesítményre lesz képes a megnövelt feszültség következtében. A pulzálás révén az akkumulátorfolyamatosan regenerálódik, nem fog állásában leszulfátosodni, ígyélettartama jelentősen megnő!


Néhány szó a beszerelésről:

A termék beszerelése roppant egyszerű. Csupán a piros vezetéket az akkumulátor (+)pozitív sarujára, a fekete vezetéket pedig az akkumulátor (-) negatív sarujára kell csatlakoztatni, a kis elektronikát pedig a mellékelt kétoldalú ragasztóval egyszerűen fel kell ragasztani az akkumulátorra. 


Hihetetlen, de igaz!

Egy új benzin-üzemű motorban is vannak olyan ütemek, amikor nem tökéletesen ég el az égértérbe bejutatott üzemanyag. Ez a szám egy három évnél idősebb autónál, az amortizáció illetve a gyújtásban résztvevő alkatrészek kopása, öregedése miatt még több esetben fordul elő. Ennek az előfordulása, minden esetben fogyasztás növekedéséhez vezet. A készülék ezeket csökkenti le.


Tanúsítványok. Mi lehet ennél meggyőzőbb?

A fenti ábrán az SGS által készített teszt eredményét láthatjuk. A teszt átlaga vegyes használat (autópálya és országút) során 8,16% üzemanyag megtakarítás.

 

 

 


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Vélemények
Hasonló kategóriák

Oldal tetejére