Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

Küberl chip tuningdoboz (régi elektromos adagolós járművekhez, pl. Lucas adagolósokhoz)

Ár : 114,750 Ft. 96,880 Ft.

 

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

 

 

Kíváncsi arra, hogy növelheti egyszerűen és biztonságosan autója teljesítményét?

 Küberl CHIP I, II, III, IV tuningdoboz
régebbi tipusú diesel gépjárművekhez

Akár 15-25%-os teljesítménytöbblet!!!
Akár 5-15% fogyasztáscsökkenés!!!Miért érdemes tuningolni az autónkat?

Sokszor olyan szituációban találhatjuk magunkat, amikor autónk gyári teljesítménye nem feltétlenül elegendő. Mivel a nagyobb teljesítményű autók drágábbak, illetve aluxusadó bevezetése óta fenntartásuk is jelentősen jobban terheli a pénztárcánkat, remek opció a gyárilag gyengébb autó vásárlása, majd utólagos teljesítmény optimalizálása.
A tuning során mind az autó teljesítménye, mind a forgatónyomatéka megnő, ezáltalnövekszik a rugalmasság és a menetdinamika, nem is beszélve arról, hogy jelentősennagyobb vezetési élményben lesz részünk.

Az általunk forgalmazott tuningdoboz egy olyan külső megoldást jelent, amely avezérlőegységből jövő jeleket felfogja, majd azokat optimalizálva küldi tovább a befecskendezésnek. Ez azt jelenti, hogy semmilyen beavatkozás nem történik a gépjármű vezérlőegységébe. Az optimalizálásra azért van lehetőség, mert a gyártók általában 30% körüli, vagy afölötti erőtartalékot hagynak az autóban, illetve azok befecskendezését szándékosan "butítják le". Ebből a kb. 30%-os tartalékból akár 15-25% erőtöbblet hasznosítható a minőségi tuningdoboz alkalmazásával a befecskendezési folyamat optimalizálása révén.

Miért fogyaszt kevesebbet az erősebb autó? Kérdésben a válasz! Mivel a motorban mároptimalizáltuk az égési folyamatot, nem erőlködik az autó. Ennek köszönhetően nem kell megemelni a befecskendezett üzemanyag mennyiségét, az ideálisabb körülmények miatt jobb hatásfokkal hasznosul az üzemanyag.

 

Régebbi típusú dízel motorok tuningolása:

A tuningdoboz az adagolóvezérlésen keresztül változtatja meg az egész befecskendezési jelleggörbét a különböző paraméterek függvényében. Régebbi típusú diesel motorokat abban az esetben lehetséges tuningolni, ha nem teljesen mechanikus az adagoló, hanem el van látva elektromos vezérléssel is.
A típuskínálat igen széles, kezdve az ALFA 2.5 TD-től a Rover 2.0DI-ig. 

 

Küberl Diesel Tuning:

KÜBERL Tuning GmbH cég specialistái sokéves kutatói munka során modern,elektonikusan szabályzott digitális tuningdobozokat fejlesztettek ki.

KÜBERL digitális chip tuningdoboz finomhangolására USB porton keresztül, számítógép segítségével van lehetőség.

 

Tuningdoboz előnyei:

  • Megmarad a dieselmotor összes előnye: takarékosság, rugalmasság, megbízhatóság
  • Az autó gyári hibajelző rendszere érintetlen marad
  • Használatával nem lehet túltuningolni
  • Az esetek 95%-ában gyári csatlakozók használatával beszerelhető, így bármikor szinte nyom nélkül visszaállítható a gyári állapot
  • Autóra hangolható, állítható
  • Akár 15-25% teljesítménynövekedés érhető el használatával
  • Akár 5-15% fogyasztáscsökkenés érhető el használatával
  • TÜV engedély

 

 


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Vélemények
Hasonló kategóriák

Oldal tetejére