Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

PT-Box CR chip tuningdoboz (Common Rail - közös nyomócsöves típusokhoz, pl. a legtöbb 2001 utáni jármű)

Ár : 29,900 Ft. 28,680 Ft.

 

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

 

Kíváncsi arra, hogy növelheti egyszerűen és biztonságosan autója teljesítményét?

PT-Box tuningdoboz Common Rail
- közös nyomócsöves -
Diesel gépjárművekhez

 

Akár 15-25%-os teljesítménytöbblet!!!
Akár 5-15% fogyasztáscsökkenés!!!

 

Tuningdoboz használata részecskeszűrős autóknál:

A modern közös nyomócsöves és PD rendszerű dízel motoroknál gyakori a dízel részecskeszűrő (DPF, FAP) jelenléte. Az ilyen gépjárművekhez kizárólag a Kübel dízel chip tuningdoboz használatát javasoljuk, ugyanis PT-BOX használatakor az autó nem tudja elvégezni a részecskeszűrő automatikus regenerálását, így az eltömődhet.

 

Miért érdemes tuningolni az autónkat?

Sokszor olyan szituációban találhatjuk magunkat, amikor autónk gyári teljesítménye nem feltétlenül elegendő. Mivel a nagyobb teljesítményű autók drágábbak, illetve aluxusadó bevezetése óta fenntartásuk is jelentősen jobban terheli a pénztárcánkat, remek opció a gyárilag gyengébb autó vásárlása, majd utólagos teljesítmény optimalizálása.
A tuning során mind az autó teljesítménye, mind a forgatónyomatéka megnő, ezáltalnövekszik a rugalmasság és a menetdinamika, nem is beszélve arról, hogy jelentősennagyobb vezetési élményben lesz részünk.


Az általunk forgalmazott tuningdoboz egy olyan külső megoldást jelent, amely avezérlőegységből jövő jeleket felfogja, majd azokat optimalizálva küldi tovább a befecskendezésnek. Ez azt jelenti, hogy semmilyen beavatkozás nem történik a gépjármű vezérlőegységébe. Az optimalizálásra azért van lehetőség, mert a gyártók általában 30% körüli, vagy afölötti erőtartalékot hagynak az autóban, illetve azok befecskendezését szándékosan "butítják le". Ebből a kb. 30%-os tartalékból akár 15-25% erőtöbblet hasznosítható a minőségi tuningdoboz alkalmazásával a befecskendezési folyamat optimalizálása révén.

Miért fogyaszt kevesebbet az erősebb autó? Kérdésben a válasz! Mivel a motorban mároptimalizáltuk az égési folyamatot, nem erőlködik az autó. Ennek köszönhetően nem kell megemelni a befecskendezett üzemanyag mennyiségét, az ideálisabb körülmények miatt jobb hatásfokkal hasznosul az üzemanyag.

 

Common Rail - Közös nyomócsöves diesel motorok tuningolása:

Common Rail, azaz közös nyomócsöves diesel motoroknál a rail-nyomásjelzés pontos változtatásán keresztül érhető el a teljesítményoptimalizálásA vezérlőegység  újraszámítja a szükséges befecskendezési mennyiséget, és egyéb más  paramétereket, majd tökéletesen hozzáigazítja a többletteljesítményhez az eredeti,  tárolt jelleggörbéket. Ezáltal válik lehetségessé a kímélő motortuning.

PT-BOX Diesel Tuning:

legmodernebb technika alkalmazásával készülnek a PT-Box tuningdobozok, és mindegyik termék minőség-ellenőrzésen esik át, még mielőtt kikerülne a gyárból. A tuningdobozokat mindig motorspecifikusan állítjuk be úgy, hogy a gépjármű mindennapi használhatósága továbbra is megmaradjon. A PT-Box tuningdobozok a dízel tuningolás új módszerét vetítik előre, a chiptuning ezek után már valóban elavultnak, drágának és nehézkesnek tűnik. Termékeink teljes mértékben megfelelnek a kor elvárásainak, és a XXI. század technológiáját hordozzák magukban. Tuningdobozaink alumínium házzal rendelkeznek, visszajelző lámpával, egyedi cikkszámmal és állítási lehetőséggel is el vannak látva. 

 

Tuningdoboz előnyei:

  • Megmarad a dieselmotor összes előnye: takarékosság, rugalmasság, megbízhatóság
  • Az autó gyári hibajelző rendszere érintetlen marad
  • Használatával nem lehet túltuningolni
  • A gyári csatlakozók használatával beszerelhető, így bármikor szinte nyom nélkül visszaállítható a gyári állapot
  • Autóra hangolható, állítható
  • Akár 15-25% teljesítménynövekedés érhető el használatával
  • Akár 5-15% fogyasztáscsökkenés érhető el használatával

 

Tuningdoboz használata részecskeszűrős autóknál:

A modern közös nyomócsöves és PD rendszerű dízel motoroknál gyakori a dízel részecskeszűrő (DPF, FAP) jelenléte. Az ilyen gépjárművekhez kizárólag a Kübel dízel chip tuningdoboz használatát javasoljuk, ugyanis a PT-BOX használatakor az autó nem tudja elvégezni a részecskeszűrő automatikus regenerálását, míg a Küberl készülékek ilyenkor képesek önmaguktól kikapcsolni. Így végbemehet a részecskeszűrő tisztítása.

 


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Vélemények
Hasonló kategóriák

Oldal tetejére