Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

RaceChip Ultimate dízel chip tuningdoboz

Ár : 154,900 Ft. 137,861 Ft.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nettó ár.: 108.552 HUF

 
RaceChip gyári csatlakozós, digitális chip tuningdobozok az autógyártók által a járműben hagyott, általában 31%-os erőtartalékot használják ki, optimalizálják a jármű teljesítményét és fogyasztását. Gyakorlati tapasztalatok bizonyítják, hogy a motoroptimalizálás révén a károsanyag-kibocsátás, füstképződés is csökken, így akár a részecskeszűrő élettartama is növekedhet!
 
 

 

Több lóerő

 

Autótípustól függően akár 31% közötti lóerő növekménnyel lehet számolni a RaceChip tuningdoboz beépítése után!
 

 

Nagyobb nyomaték

 

Akár 26% nyomatéktöbbletet biztosít a készülék, amely teljesítménymérő pad segítsége nélkül is egyértelműen érzékelhető! Ez a nyomatéknövekmény kifejezetten élvezetesebbé teszi az autózást!

 

  

Alacsonyabb fogyasztás

 

RaceChip nem csak egy egyszerű tuningdoboz, hanem teljesítményoptimalizáló készülék, amely javítja a motor hatékonyságát, így nemcsak teljesítménynövekedéssel, hanem akár 1 liter/100 km fogyasztáscsökkenéssel is számolhat a készülék használatával.
 

 

Egyszerű beépítés

 

RaceChip optimalizáló készülékek olyan külső elektronikai egységek, amelyek gyári csatlakozók segítségével kerülnek beépítésre az autó gyári rendszerébe, így mind beszerelésük, mind kiszerelésük nagyon egyszerű és szinte nyom nélkül történik.
 

 

FCI autóipari csatlakozó

 

RaceChip tuningdobozok cserélhető kábelkötegei FCI autóipari csatlakozóval kapcsolódnak a központi egységhez. A csatlakozóban vízzáró szigetelőelemek védik az elektronikát.
 

 

Kiváló minőség


RaceChip készülékek német gyártója folyamatosan törekszik megfelelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak és szempontoknak. Mindezt alátámasztja - a hasonló termékek esetében ritkán meglévő - CE és (E13) minősítés! 
 

 

Fejlett motorvédelem

 

RaceChip készülékek a legfejlettebb motorvédelmi és biztonsági rendszerekkel kerülnek gyártásra, így ezek a termékek soha nem avatkoznak be a jármű gyári hibajelző és ellenőrző rendszerébe, és mindig a gyári vezérlőegység által megadott jelek alapján dolgoznak.
 

 

Digitális processzor

 

A tuningbobozok terén gyorsnak számító 48 MHz-es CPU biztosítja az adatok minél rövidebb időn belüli feldolgozását és továbbítását a motorvezérlő elektronika számára. 


A Németországban gyártott RaceChip digitális chip tuningdobozok tökéletesen együttműködnek a jármű gyári vezérlőegységével. Digitális potméterek segítségével a tuningdobozok finomhangolhatók, és minden felhasználó számára testre szabhatók.
 

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Vélemények
Hasonló kategóriák

Oldal tetejére