Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

SpeedPower ECOBOX dízel fogyasztáscsökkentő

Ár : 39,900 Ft. 37,680 Ft.

 

A SpeedPower gyári csatlakozós, digitális fogyasztáscsökkentő elektronika az autógyártók által a járműben hagyott, általában 30%-os erőtartalékot használják ki, optimalizálják a jármű motorjának hatékonyságát, így csökkentve annak fogyasztását. Gyakorlati tapasztalatok bizonyítják, hogy az optimalizálás révén a károsanyag-kibocsátás, füstképződés is csökken, így akár a katalizátor élettartama is növekedhet!

 

 

Alacsonyabb fogyasztás

A SpeedPower nem csak egy egyszerű tuningdoboz, hanem teljesítményoptimalizáló készülék, amely javítja a motor hatékonyságát, így érve el akár 0,5 - 1 l/100 km fogyasztáscsökkenést.

 

 

Egyszerű beépítés

A SpeedPower optimalizáló készülékek olyan külső elektronikai egységek, amelyek gyári csatlakozók segítségével kerülnek beépítésre az autó gyári rendszerébe, így mind beszerelésük, mind kiszerelésük nagyon egyszerű és szinte nyom nélkül történik.

 

  

Kiváló minőség

A SpeedPower készülékek német gyártója folyamatosan törekszik megfelelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak és szempontoknak. Mindezt alátámasztja - a hasonló termékek esetében ritkán meglévő - CE és (E13) minősítés!

 

 

Fejlett motorvédelem

A SpeedPower készülékek a legfejlettebb motorvédelmi és biztonsági rendszerekkel kerülnek gyártásra, így ezek a termékek soha nem avatkoznak be a jármű gyári hibajelző és ellenőrző rendszerébe, és mindig a gyári vezérlőegység által megadott jelek alapján dolgoznak.

 

 

Digitális processzor

A tuningbobozok terén gyorsnak számító 48 MHz-es CPU biztosítja az adatok minél rövidebb időn belüli feldolgozását és továbbítását a motorvezérlő elektronika számára.

 

  

A Németországban gyártott SpeedPower digitális fogyasztáscsökkentők tökéletesen együttműködnek a jármű gyári vezérlőegységével. Digitális potméterek segítségével a készülékek finomhangolhatók, és minden felhasználó számára testrészabhatók.

 


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Vélemények

Oldal tetejére