Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

SPRINT BOOSTER gázpedáltuning automata sebességváltóval szerelt gépjárművekhez

Ár : 79,800 Ft. 47,500 Ft.


Ha jól sejtem, érezte már Ön is, hogy elektromos gázpedállal szerelt autója kissé nehézkesen reagál a gázadásra. A probléma megoldására nyújtunk segítséget
a következő termékünkkel:
 
SPRINT BOOSTER intelligens gázpedáltuning
automata sebességváltóval szerelt gépjárművekhez
A gyorsulás új dimenziója!

 

 

Mi is az a SPRINT BOOSTER? 

 

SPRINT BOOSTER egy olyan utólagosan beszerelhető gázpedáltuning, amely jelentősen megnöveli a vezetés élményét azáltal, hogy csökkenti az elektromos gázpedál reakcióidejét.

 

 

Az én autómba is lehet SPRINT BOOSTER-t szerelni?
 

IGEN, amennyiben az Ön autója elektromos gázpedállal szerelt. Több, mint 100 különböző autótípushoz elérhető a termék. Manuális és automata váltóval szerelt gépjárművekhez egyaránt tudunk SPRINT BOOSTER-t ajánlani.

 

Amit a termékről tudni érdemes:
 

A SPRINT BOOSTER ÚJ AUTÓKBA IS BESZERELHETŐ,
HISZEN AZ AUTÓ GYÁRI GARANCIÁJA MEGMARAD!


 

Hogyan lehet ez? 
 A SPRINT BOOSTER e- minősítéssel (e24031712) és TÜV engedéllyel rendelkezik! 

SPRINT BOOSTER nem avatkozik közbe és nem is változtat meg semmiféle paramétert az autó elektronikai rendszerében! Ilyenek például az ABS, CAN-BUS, ECU...


 

A termék 3 állású kapcsolóval van szerelve, mely fokozatok a következők:

Kikapcsolt állapot (gyári értékek)Program I Komfort fokozat (közepes érzékenység)Program II SPORT fokozat (magas érzékenység)

 

 

 

Program választható járó motor esetén is, azonban biztonságtechnikai okokból kifolyólag csak felengedett gázpedálnál szabad programot váltani, hiszen szó szerint megugrik az autó a SPRINT BOOSTERbekapcsolásakor. Ez forgalomban veszélyforrást jelenthet.

 

Fontos tudni azt, hogy a SPRINT BOOSTER használata nem jár fogyasztásnövekedéssel, hiszen nem a befecskendezésbe avatkozik bele! Ha valaki mégis fogyasztásnövekedést tapasztalna, akkor annak oka csakis az agresszívabb vezetési stílusnak köszönhető. Nem kell annyira nyomni a gázpedált, mint a gyári beállításokkal, hiszen a pedál hamarabb reagál.

 

SPRINT BOOSTER-t ingyenesen kipróbálhatja, 30 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk rá, amennyiben a termék eredeti állapotában, sértetlenül és sértetlen csomagolásban jut vissza Hozzánk.

 

Néhány szó a beszerelésről:
 

SPRINT BOOSTER gyári csatlakozóval van szerelve, így a gyári alkatrészek károsítása nélkül szerelhető be, illetve távolítható el az autó esetleges eladása esetén. Egyszerűen, a gyári csatlakozópárok közé kell beiktatni a készüléket.Figyeljünk arra, hogy kattanásig toljuk a csatlakozópárokat a tökéletes érintkezés érdekében.

 

 


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Vélemények

Oldal tetejére