Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

Nappali menetfény, 22cm, 12V/24V

Ár : 24,900 Ft. 23,890 Ft.

Nappali menetfény 22cm, 12V/24V

 

 

 

Nappali menetfény (Daytime Running Light) használatával elkerülhetjük a tompított fényszóró felesleges használatát, ezáltal csökkentve az elektromos fogyasztók számát, így végső soron a fogyasztást is.
 
 

 R7, R87 megfelelőségekkel

 

 

  • Az R87-es megfelelőség azt jelenti, hogy a készülék nappali menetfényként használható. Ezt a lámpa burkolatán található RL00 felirat jelzi.
  • Az R7-es megfelelőség azt jelenti, hogy a készülék helyzetjelző lámpaként is használható. Ezt a lámpa burkolatán található 02A felirat jelzi.
 
 
ENSZ-EGB rendelet    Jelölése a terméken    Utalás a felhasználásra   
 R87  RL00  Nappali menetfény (DRL)
 R7  02A  Helyzetjelző

 

 Jogszabályilag előírt bekötés és működés:

  • Gyújtásráadás nélkül nem világít a készülék.
  • Gyújtásráadás után világít a készülék.
  • Gyújtásráadás után, fényszórót felkapcsolva nem világít a készülék.

 

A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975 (II.5.) KPM-BM rendelet 44.§. (8) bekezdése alapján lakott területen kívüli úton a forgalomban részt vevő gépkocsit nappali menetjelző lámpával VAGY tompított fényszóróval, mezőgazdasági vontatót és tompított fényszóróval felszerelt lassú járművet – tompított fényszóróval – nappal és jó látási viszonyok között is ki kell világítani.
Amennyiben a készüléket helyzetjelzőként is kívánja használni (a DIM funkció igénybe vételével), akkor átalakítási engedély is szükséges a legális használathoz, továbbá az eredeti helyzetjelző izzókat is el kell távolítani.

 

Izzó kereső: https://am-application.osram.info/en


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Vélemények
Hasonló kategóriák

Oldal tetejére