Webáruházunkban megtalálható többek között:
tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző, traffipax zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor

KIYO D LITE multifunkciós parkolósegéd (2 szenzorral) (legálisan használható)

Ár : 33,385 Ft. 25,280 Ft.

Nettó ár.: 19905,5 HUF
 

A tolatóradarokkal ellentétben - amelyek általában 30-50 cm-en kívül adnak pontos tájékoztatást a tereptárgyak távolságáról – a KIYO D LITE képes a közelebbi (kb. 10 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére, hiszen a szenzorok egy speciális rendszámkeretben helyezkednek el.

A készülék a nyílt 904 Nm-es hullámhosszon dolgozik, így jelzést ad a szintén 904 Nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezések jelének észlelésekor is, így a KIYO D LITE multifunkciós parkolósegéd, lézerdetektorként is funkcionál!


Kiyo D rendszámtábla
 
Abban az esetben, ha nem a szettben található speciális rendszámtábla keretet szeretné használni, a beépítés továbbra is nagyon egyszerű, hála az extra kis méretű, konzolos szenzoroknak!
 
Kiyo D szenzor mérete
 
KIYO D LITE multifunkciós parkolósegéd tulajdonságai:
  • parkolósegéd funkció (10 cm belüli akadályok)
  • lézerdetektor funkció (legújabb SCS103 is)
  • 2 db extra kis méretű szenzor
  • 1 db speciális rendszámtábla tartó keret
  • diszkrét beépíthetőség (rendszámkeretbe épített szenzorok)
  • (E7) típusjóváhagyási jelölés
  • NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés, így hivatalosan be lehet szerelni a gépjárműbe és használni mint parkolósegéd Európa bármely országában
  • ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya és jelölés a terméken, hogy senkit se érhessen kellemetlen meglepetés

 

Ajánlat beszerelésre:

 

 

HÁTSÓ PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER

 

 

 

Kiyo D használati - Hátsó
 

 

 
 
 
TELJES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (kiegészítő szenzorokkal)
 
 
Kiyo D használati - Teljes
 
 


TELJES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (dupla rendszámtábla tartó kerettel)
 
 
Kiyo D használati - Hátsó Dupla
 
 A KIYO D LITE parkolósegéd-berendezés rendszámtáblatartó keretét és szenzorjait mindig tartsuk tisztán! Esős, havas, saras időben takarítsuk le ezeket, hasonlóan mint járművünk fényszóróit. Ellenkező esetben a készülék hatásfoka jelentősen csökkenhet! Előfordulhatnak olyan szituációk, amikor bizonyos külső körülmények miatt későn vagy egyáltalán nem jelez a készülék. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő (erős napsugárzás, fénytörés, esős idő, hó, elkoszolódott szenzorok stb.), nem a készülék hibás működése az oka. A termék rendelkezik (E7) jelöléssel. A KIYO D LITE parkolósegéd berendezés egy olyan segédberendezésnek lett tervezve, amely segíti a biztonságos parkolást, de semmilyen helyzetben sem helyettesítheti a körültekintő gépjárművezetői magatartást. Mivel a KIYO D LITE parkolósegédberendezés a nyílt, 904 nm-es hullámhosszon dolgozik, így esetlegesen érzékelheti a szintén 904nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezéseket, ezért a gyártó és a forgalmazó felhívja a vásárló figyelmét, hogy a készüléket kizárólag olyan országokban használja, ahol egy ilyen eszköz használata jogszabályba nem ütközik, illetve 15 km/h sebesség felett kapcsolja ki a készüléket. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, illetve a szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért, illetve az olyan balesetekért, amely a vezető gondatlanságából ered.

 

Garancia 1+1 = 2 ÉV

Raktáron!


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Vélemények
Hasonló termékek
Hasonló kategóriák

Oldal tetejére