• Blue Alert Gold traffipax jelző és telefon kihangosító +CD (legálisan használható)

Blue Alert Gold traffipax jelző és telefon kihangosító +CD (legálisan használható)


Blue Alert Gold: traffipax jelző és telefon kihangosító, egyben!
2 év garanciával, jótállással!
blue_alert_keszulek.jpg

Talán nem újdonság már senkinek, hogy a 2016 áprilisában élesített új, fixen telepített szupertraffipaxok, VÉDA kapuk nem csak a gyorshajtást dokumentálják, hanem figyelik és büntetik többek között a vezetés közben kézben tartott mobillal telefonáló sofőröket is. Lefülelés esetén a büntetést mindkét szabálysértés után kiszabják. Egy ilyen traffipaxnál elhaladva tehát akár százezres nagyságrendű csekk is érkezhet. Új készülékünkkel, a Blue Alert Golddal mindkét probléma elkerülhető!

 

blue-alert-gold.jpg

     

     A Blue Alert Gold egyedülálló újítás a traffipax védelemben. Nem szeretnél gyorshajtásért csekket kapni, sem telefonálásért büntetést? A megoldás a Blue Alert Gold GPS alapú készüléke, mely telepített traffipax jelzőként és Bluetooth vezeték nélküli telefon kihangosítóként is funkcionál! 

Ez az elegáns, grafit szürke és metál padlizsán színű kis ékszerdoboz, formatervezési remekmű tökéletes útitárs utazásaidhoz! Akár telefonnal, akár anélkül használod, megbízhatóan óv meg a fix traffipaxok, piros lámpán való áthajtást figyelő kamerák csapdájától. 

Csak helyezd fel a napellenzőre vagy tedd egyszerűen a műszerfalra és kapcsold be! Ha telefonnal használod, a pofon egyszerű első párosítás után később a gépkocsiba beszállva már automatikusan csatlakozik majd telefonunk a kiváló minőségű kihangosítóra. Telefonhívásainkat vezetés közben nyugodt körülmények közt intézhetjük, egyetlen gombbal kezelhetjük hívásainkat, senkinek nem okozhat problémát a készülék használata.blue_alert_muszerfal.jpg
GPS-pontos sebességkijelzés menet közben

 
Hogyan működik? 
 
 
Telepített traffipaxhoz (KKEP fix vagy VÉDA TrafficSpot, vagy bármilyen fix telepítésű sebességmérőhöz) közeledve hangriasztást kap a járművezető, egész Európában! A figyelmeztetéseket a készülék a saját, frissíthető traffipax adatbázisa alapján adja, mely természetesen tartalmazza a magyarországi 134 helyre telepített 365 darab kamera detektálását is! A Blue Alert Gold műholdas kapcsolata alapján látja merre közlekedünk, s ha utunkat traffipax szegélyezné, figyelmeztet, a biztonságos közlekedés érdekében. 
 
A Bluetooth szabvány használatával kiváló hangminőségben beszélhetünk telefonon anélkül, hogy kézbe kellene vennünk telefonunkat. Akár 8 telefonhoz is párosíthatjuk a Blue Alert Gold készülékünket, legyenek azok akár Android, akár iOs (iPhone) rendszerűek, így több telefonnal is automatikusan együttműködik traffipax jelző kihangosítónk. 

 

 autos_kihangosito_.jpg

A kihangosító nélküli telefonálás további 30.000,- forinttal növelheti meg a gyorshajtási bírságot, de az új kamerák által gyorshajtás nélkül is kiszabható

Vezeték nélküli használat


A készülék újratölthető, cserélhető akkumulátort tartalmaz, valamint egy készülékbe integrált SiRF III GPS antennát, így vezetékezés nélkül is használható. Több autó esetén az autók között akadálytalanul áthelyezhető, beépítést nem igényel, azonnal használható.  A szabvány USB csatlakozónak köszönhetően tápellátása igény esetén fixen is beköthető a gépkocsi rendszerébe.  
 

Tulajdonságok: 

Európai traffipax adatbázissal rendelkezik, jelenleg több mint 20 országgal!
Több nyelvű hangriasztás
Hangriasztás közelgő traffipaxhoz vagy piroslámpa figyelő kamerához közeledveSofőr által hozzáadható és törölhető riasztási pontok.
Letölthető, frissíthető adatbázis
Minden Bluetooth kompatibilis telefonhoz használható
Hang alapú tárcsázás. (Ha a telefon alkalmas erre!)
Egy gombos hívásfogadás és hívás befejezés.
Beépített hangszóró és mikrofon.
Kíváló hangminőség: full duplex kommunikáció, digitális visszhang elnyomás és háttérzaj szűrés
Napellenző rögzítő konzol és műszerfali csúszásgátló
Tölthető akkumulátor: USB töltőkábel és szivargyújtó adapter, 1100mAh BL-5B akkumulátor
Akkumulátor védő funkció
Bluetooth kompatibilitás: V2.1+EDR
Multi párosítás: 8 készülékig
Hatótávolság: 10m-ig
12V / 24 Volt kompatibilitás
Mérete: 130x45x20 mm, súlya: 80g.

Elérhető adatbázisok: Andorra, Ausztria, Belgium, Ukrajna, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Izland, Izrael, Olaszország, Litvánia, Liechtenstein, Lettország, Luxemburg, Málta, Marokkó, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Katar, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Hollandia, Tunézia, Törökország, Bosznia Hercegovina, Egyesült Királyság. 


Nem tudja, hogy az Ön autójához megfelelő-e a termék?

Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Blue Alert Gold traffipax jelző és telefon kihangosító +CD (legálisan használható)

  • Cikkszám: SKU-596
  • Készlet információ: Készleten
  • 52,900 Ft
  • 34,900 Ft

  • Nettó: 27,481 Ft