Acélosak az éjszakáim és elégedett a barátnőm a Titan Gélnek hála

Posted By: Dániel Published: 2019. 03. 16. Times Read: 414 Comments: 0

Acélosak az éjszakáim és elégedett a barátnőm a Titan Gélnek hála

 

A Titán Gélnek hála visszatért a – barátnőm szerint is – hatalmas férfiasságom. Tudom, hogy a legtöbb férfitársam utál erre még csak gondolni is, azonban egy bizonyos kor felett mind szembesülünk azzal a ténnyel, hogy elmúltak a kamaszévek.

Persze, van, aki sosem ismerné be, és kérkedik azzal, hogy még hányszor és milyen sűrűn – de amikor mindezt nagy autóval, nagy irodával kezdi kompenzálni, tudjuk mind, hogy mit jelent: gondok vannak odalent.

Én férfiasan bevallom (most már tehetem, mert visszatért a régi acélosság), hogy túl a negyedik x-en már többre voltam képes fejben, mint az ágyban. Ez pedig igencsak negatívan hatott a párkapcsolataimra, az önbecsülésemre, de még az egészségemre is.

Úgy döntöttem, megkérdezem a témában jártas országos cimborámat, mit javasol, hogy ismét erőm teljében legyek

A haver meghallgatott egy pénteki whiskey-zés során, és kimondta a sokkoló verdiktet: öregszem. Azt mondta ráadásul, hogy ne nagyon szedjek pirulákat, mert a szívem se fiatalodik. Kérdeztem tőle, oké, de akkor mit tegyek? Cölibátus? Felejtsem el, hogy valaha férfi voltam?

Azt mondta erre, hogy igen, ezt is megtehetem, ha akarom, de ha rá hallgatok, inkább egy külső szert, a Titan Gélt kezdem használni. Először furcsán néztem rá, és megjegyeztem, hogy a méretével semmi bajom, mire legyintett.

Megkérdezte, hány barátnőm panaszkodott a méret miatt – és mennyi maradt kielégítetlen a gyenge és rövid erekció miatt?

A Titan Gél ott segít, ahol a legnagyobb a szükség: hosszú, tartós erekciót biztosít

Be kellett látnom, hogy igaza volt a spanomnak. A „méretem” átlagos. Se nem kicsi, se nem nagy. Fiatal koromban (basszus, most is annak tartom magam, negyvenöt évesen még messze az öregkor) sose panaszkodott egy lány sem, hogy rövid lennék.

A hosszú ágycsatákat viszont nagyon is meghálálták. Ráadásul mit érnék azzal, ha huszonöt centis „lóként” csüggenék este?  

A Titan Gél azonban megacélozta az elszántságomat. Szigorúan külső használatra van, tehát időben felkentem és bemasszíroztam ahova kell. A hatása pillanatok alatt érződött. Mintha visszatért volna a huszonéves önmagam! Az összetevői természetesek, így még aggódnom se kell, hogy valami mesterséges vacak esetleg gondot okozhatna.

A hatása kellően hosszan tartott, így a barátnőm végre ismét csillogó szemmel, pihegve feküdt utána mellettem. Mikor azt firtatta, mit vettem be, a legőszintébben felelhettem, hogy semmiféle pirulára nincs szükségem, csak egy újfajta masszázstechnikát tanultam.

Ami végül is igaz: a Titan Gél a bőrön át fejti ki stimuláló hatását. Lehet, hogy legközelebb majd a barátnőmet bízom meg a kenegetéssel? 

Comments

Write Comment