Barion Pixel

Leírás és Paraméterek

NEOLINE G-Tech X76 Professzionális két kamerás autós fedélzeti kamera

Ergonómia és kezelőfelület:

A kompakt méretű NEOLINE G-Tech X76 könnyen kezelhető, kényelmesen elérhető gombokkal rendelkezik, mellyel akár anélkül is könnyen beállíthatjuk a készüléket, hogy rá pillantanánk. A 2"-os IPS kijelzővel a felhasználó bármilyen szögből visszanézheti a felvett videót vagy beállíthatja az eszközét.  

Mágneses tartó:

A NEOLINE G-Tech X76 mágneses tartója aktív töltőként üzemel, melyből könnyen magunkkal vihetjük a kamerát és még a kábeleket sem kell kihúzni belőle.

Kiváló minőségű videó: 

A Novatek CPU-nak, a SONY szenzornak, valamint a kiváló minőségű objektívnek köszönhetően részlet gazdag felvételt tesz lehetővé a NEOLINE G-Tech X76. A hardver lehetővé teszi, hogy 30 kép/mp sebességgel készítsen Full HD 1920 * 1080 felbontású felvételt, ami mind a nappali, mind az éjszakai kifogástalan képminőséget biztosítja.

Éjszakai üzemmód:

A NEOLINE G-Tech X76 első osztályú optikát, valamint speciális algoritmust tartalmaz, amely garantálja a rendkívül részletes képet csekély fényviszonyok között is.

CPL szűrő:

Tükröződésmentes CPL filter (cirkuláris polár szűrő) van csatlakoztatva, amely csökkenti a videóban az erős napfény miatti szélvédőn történő visszatükröződést. Ezáltal tovább javítja a képminőséget illetve a mozgókép kontrasztját. 

Továbbfejlesztett videó kontraszt: 

A NEOLINE G-TECH X76 készüléket ellátták WDR funcióval (széles dinamikus tartomány) A kép túl sötét és túl világos részeit teszi láthatóvá és részletgazdaggá. A képen lehetőség van megkülönböztetni fényes és sötét területeket és azok részleteit. Ez a funkció nagyon fontos lehet például egy alagút elhagyásakor, amikor visszatérünk egy erős fényű útszakaszra. Ilyen esetekben is a videó részlet és szín-gazdag marad, nem égnek ki a részletek.  

Széles látószög: 

A készülék széles látószögének köszönhetően a NEOLINE G-TECH X76 képes egyszerre akár 5 sáv eseményeit is rögzíteni, anélkül, hogy a képminőségen rontana illetve torzítana rajta. Ez a menetrögzítő kamera tényleg mindent fel fog venni, ami az úton történik. 

Kiterjesztett parkoló üzemmód:

A NEOLINE G-Tech X76  a parkoló módjában a beállítások széles választékát kínálja, köztük is a felvétel felbontását, időtartamát, és a G-szenzor érzékenységét is testreszabhatja, hogy meggyőző bizonyítékokat nyújtson a közúti baleset vagy a parkoló területén történő illegális tevékenység esetén.*

Védelem a szélsőséges időjárási körülmények ellen: 

A NEOLINE G-Tech X76 készülék nem hagyományos akkumulátorral van ellátva, hanem kondenzátorral, ami sokkal jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és hosszabb élettartamot biztosít a terméknek. A kondenzátornak köszönhetően olyan problémák kerülhetőek el mint a túlmelegedés, akkumulátor felrobbanása illetve az utolsó fájl elvesztése. 

Hangjelzés a felvétel megállásakor:

Megelőzvén azokat a szituációkat ahol hiányozhatnak esetleges események a felvételről, a NEOLINE G-Tech X76 egy speciális hangot bocsájt ki a felvétel megállásakor..


 *FIGYELEM! Ha a kamera gyújtásra van kötve - tehát gyújtás ráadására kapcsol be - akkor a parkoló üzemmódot csak egy úgynevezett direkt bekötő kábellel és annak talp-konzoljával lehet működtetni, mert állandó tápfeszültségre is szüksége van a rendszernek! A kábel bekötő szett elérhetőségéről érdeklődjön kollégáinknál!

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, birtoklásából vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Külföldön eltérhetnek a jogszabályok az eszköz beszerelését, és használatát illetően. Külföldre utazás előtt, kérjük győződjön meg az adott ország erre vonatkozó törvényeiről! A felvételek nyilvánossá tételét nem javasoljuk, mert az személyiségi jogokat sérthet. Továbbá baleset vagy egyéb esemény bekövetkeztével nem minden esetben számíthat bizonyító erejűnek a felvétel.Telefonszám: +36/30 433-6583 
Ügyfélszolgálati idő: https://traffipaxbolt.hu/index.php?route=information/contact

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Neoline G-Tech X76: Professzionális két kamerás autós fedélzeti kamera, fejlett parkoló móddal

  • Cikkszám: NEO-GT-X76
  • Készlet információ: Készleten
  • 87,220 Ft
  • 61,055 Ft

  • Nettó: 48,075 Ft

Lehetséges opciók