Autó riasztóTermékek összehasonlítása (0)


Minden autótulajdonos szereti biztonságban tudni járművét. Az utcákon és a nyílt parkolókban kevésbé vannak védve a kocsik, ezért ezeket könnyen feltörhetik és akár el is lophatják. Az ilyen esetek elkerülése érdekében érdemes lopásgátló rendszerrel ellátni autónkat, amely megakadályozza, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön járművünk. A Traffipax Bolt webáruházából többféle autó riasztó szerezhető be: tekintsd meg megbízható termékeinket!

Jármű indító gomb, start gomb autóriasztó és lopásgátló rendszerrel

Jármű indító gomb, start gomb autóriasztó és lopásgátló

Jármű indító gomb, start gomb autóriasztó és lopásgátló rendszerrelTulajdonságok:1. Egy nyomógomb a ..

13,875 Ft 32,260 Ft Nettó: 10,925 Ft

Mistral MAX2 R autóriasztó

Mistral MAX2 R

Mistral MAX2 R ugrókódos, távirányítós riasztóberendezés 2db távirányítóvalAz új fejlesztésű ri..

14,645 Ft 19,040 Ft Nettó: 11,531 Ft

Skybrake DD5+ immobilizer (indításgátló)

Skybrake DD5+ immobilizer

A DD5 indításgátló egy hatékony új generációs járműbiztonsági eszköz, amely védelmet nyújt, még akko..

48,155 Ft 67,415 Ft Nettó: 37,917 Ft

Miért válaszd a Traffipax autó riasztó kínálatát?

Professzionális kialakítású autó riasztó

A Traffipax Boltnál kiemelt figyelmet fordítunk a termékek minőségére, ezért igyekszünk mindenből a lehető legjobbat biztosítani ügyfeleinknek. Az autó riasztó esetében is csak olyan rendszereket forgalmazunk, amelyek megbízható védelmet nyújtanak az autótulajdonosoknak. A lopásgátló professzionális kialakításának köszönhetően többféle funkciót is ellát. Egyes termékeink a gyors indítás mellett nyitott ajtó figyelmeztetéssel és autókereső funkcióval is rendelkeznek, emellett pedig a távirányításra is lehetőséget biztosítanak.

Új fejlesztésű, univerzális lopásgátló

Webáruházunkban új fejlesztésű autó riasztó is megvásárolható. Ennek előnye, hogy a sok beállítási lehetőséggel teljes mértékben saját igényeid szerint állíthatod be a készüléket. A rendszer ráadásul kiegészíthető mozgásérzékelő szenzorokkal, amivel még jobban fokozhatod gépjárműved védelmét. Érdemes tudni továbbá, hogy ezek a riasztók univerzálisak, így szinte minden autóba beszerelhetőek.

Autós kiegészítők egy helyen

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy az autós kiegészítőkből sosem elég, ezért webshopunkban igyekeztünk összegyűjteni a leghasznosabb készülékeket, amelyekre szüksége lehet egy autótulajdonosnak. Az autó riasztó mellett többek között vezeték nélküli tolatókamerát , ózonos légtisztítót és angel eyes lámpát is beszerezhetsz tőlünk. Ezek mellett csavarhúzó készletet is rendelhetsz webáruházunkból: sosem lehet tudni, hogy mikor jön jól, ha van néhány alap szerszám az autóban.

Riasztó autóba gyors házhoz szállítással

Tudjuk, hogy senki sem szeret heteket várni a megrendelt termékére, ezért a Traffipax Boltnál mi a gyors kiszállításra törekszünk. Az árucikkeket általában 2-3 munkanap alatt kézbesítjük, így viszonylag hamar hozzá tudsz jutni a lopásgátló rendszerhez. Ha esetleg nem lennél megelégedve a termékkel, annak visszaküldésére is lehetőséget biztosítunk. Ennek segítségével az online vásárlást nemcsak egyszerűvé, de kiszámíthatóbbá és megbízhatóbbá tudjuk tenni.

Felkeltette érdeklődésed az autó riasztó, és kérdéseid lennének a házhoz szállítással kapcsolatosan? Kollégáink segítenek: vedd fel velünk a kapcsolatot!


Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)