Őzriasztó

ŐzriasztóTermékek összehasonlítása (0)


Évente több tucat baleset történik az utakon, amelyet az autónk elé hirtelen előugró őzek és egyéb vadállatok okoznak. Sajnos ilyenkor nem ritka sem az anyagi kár, sem pedig a személyi sérülés. Az efféle balesetek elkerülése érdekében hatékony segítségünkre lehet egy jó minőségű őzriasztó. Napjaink modern készülékei az ember számára alig, az őzek számára viszont kiválóan hallhatók, és már több száz méterrel hamarabb figyelmeztetnek közeledtünkre. Válogass a Traffipax Bolt változatos őzriasztó felhozatalából, és előzd meg a nemkívánatos baleseteket: tekintsd meg termékeinket!

Hornet V-120 elektromos őzriasztó - Fekete

Hornet V-120 elektromos őzriasztó -

Hornet V-120 elektromos őzriasztó - Fekete Évente több tucat baleset történik útjainkon,..

27,920 Ft 40,760 Ft Nettó: 21,984 Ft

Kemo M100N Ultrahangos nyestriasztó kisebb motorterű gépkocsikhoz

Kemo M100N Ultrahangos nyestriasztó kisebb motorterű

Kemo Electronic ultrahangos nyestriasztó kisebb motorterű gépkocsikhoz   Az ultrahangos nye..

7,600 Ft 19,900 Ft Nettó: 5,984 Ft

Kemo M161 Ultrahangos vadriasztó

Kemo M161 Ultrahangos

Leírás és ParaméterekAlkalmas a vadon élő állatok (pl nyest, vaddisznó, szarvas, stb) elriasztására,..

12,700 Ft 19,900 Ft Nettó: 10,000 Ft

Kemo M180 Ultrahangos nyestriasztó

Kemo M180 Ultrahangos

Leírás és ParaméterekKemo Electronic ultrahangos nyestriasztó A nyestriasztó beépíthető autók, ..

13,200 Ft 34,879 Ft Nettó: 10,394 Ft

Kemo M94N Ultrahangos nyestriasztó nagyobb motorterű gépkocsikhoz

Kemo M94N Ultrahangos nyestriasztó nagyobb motorterű

Kemo Electronic ultrahangos nyestriasztóAz ultrahangos nyestriasztót a motortérben kell elhelyezni.&..

11,500 Ft 24,999 Ft Nettó: 9,055 Ft

Siren7 MAX

Siren7

Hangold fel Maximumra a biztonságotA világ első vadgázolás elleni eszköze, mely mágnessel rögzíthető..

29,980 Ft 32,899 Ft Nettó: 23,606 Ft

Siren7™ Vadriasztó: rendkívüli teljesítmény (áramforrást nem igényel)

Siren7™ Vadriasztó: rendkívüli teljesítmény (áramforrást nem

Újra elérhető! (Sajnos, országos szinten, a gyártó által megnövekedett áron!)GARANTÁLTAN KÉSZLETEN! ..

17,990 Ft 24,479 Ft Nettó: 14,165 Ft

Őzriasztó a Traffipax Bolt kínálatából: miért érdemes minket választania?

  • Minőségi őzriasztó felhozatal: miután csakis megbízható gyártóktól szerezzük be készülékeinket, így mindegyik általunk forgalmazott őzriasztót bátran merjük ajánlani. Mindegyik termékünkre természetesen jótállást is vállalunk.
  • Többféle őzriasztó közül válogathatsz: kínálatunkban számos különböző ultrahangos frekvencián működő modellel találkozhatsz, amelyek hatótávolsága több száz méter. Egyes modellekhez nincs szükség áramforrásra, míg másokat egy mozdulattal fel lehet helyezni az autóra. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy melyik termékünk számodra az ideális, szívesen szolgálunk tanácsadással.
  • Gyors házhozszállítás: miután leadtad a rendelésed, mi gondoskodunk a gyors – mindössze pár napos - kiszállításról az ország bármely pontjára.
  • Újdonságok és akciók: több, mint félezer újdonság vár téged webáruházunkban, és folyamatosan megújuló akciókkal is szoktunk kedveskedni.
  • Számtalan egyéb hasznos autós kiegészítő: a vezeték nélküli tolatókamerától kezdve a traffipax jelzőn át a fedélzeti kamerákig, lézerblokkolókig vagy akár a mobiltelefon alkatrészekig minden megtalálható webáruházunkban.

Milyen előnyökkel jár egy őzriasztó használata?

Az őznek kiváló a hallása, azonban meglehetősen kiszámíthatatlanul tud viselkedni. Ha idegen eredetű hangot hall megáll és fülel, hogy veszélyt jelent-e rá a zaj forrása. Az állat számára egy őzriasztó bántó, figyelmeztető hangot bocsájt ki, amely azt a célt szolgálja, hogy a vad ehhez a hangjelzéshez a veszélyt társítsa. Így az esetek többségében inkább elmenekül, de még ha el nem is fut, legalább nem fog közelebb merészkedni.

A régebbi őzriasztók hangjelzéseit azonban az állatok egy idő után megszokták. Ez részben annak is köszönhető, hogy pl. egy traktornak vagy egy teherautónak szintén erőteljes hangja van, és egy idő után nem ijednek meg tőle a vadak. Napjaink innovatív őzriasztó rendszerei azonban továbbfejlesztett változatok, amelyeket az emberek nem, csupán az őzek hallanak. Egyes típusok jelzése akár 300 méterre is eljut, és a hangerejük is jóval nagyobb elődjeiknél.

Bár egy őzriasztó hatékony megoldás a vadak elrettentésére, azonban az elővigyázatosságról sose felejtkezzünk meg. Még egy vadriasztóval felszerelve is óvatosságra van szükség az utakon, különösen a párzási időszakban (augusztus- szeptember). Ha átugrott előttünk egy őz az úton, ne tapossunk egyből a gázra! Egy nagyobb, idősebb bikát gyakran követik a fiatalabb, meggondolatlanabb szarvasok. Esős időben is körültekintően járjunk el, mivel a vadak előszeretettel állnak ki az útra a jobb vízszigetelésük érdekében.

Felkeltették érdeklődésedet termékeink, netán további információra lenne szükséged szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szívesen segítünk: lépj kapcsolatba velünk!

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)