A BoostrPro chiptuning box alkalmazásával:

  • akár 25%-os teljesítménynövekedés érhető el
  • az üzemanyag-fogyasztás akár 1 literrel is csökkenhet
  • A legjobb német minőség

Nagyobb teljesítmény BoostrPro chiptuning boxal

A BoostrPro a legjobb választás autójának biztonságos teljesítmény-növeléséhez. A BoostrPro chiptuning box egy kiegészítő vezérlőegység, amely a szenzorok és a motorvezérlő egység (ECU) között helyezkedik el.

A nyomás és a befecskendezés optimalizálásával a chipbeállítás a BoostrPro-val akár 25%-os teljesítménynövekedést eredményez. Ugyanakkor az üzemanyag-fogyasztás akár 1 literrel is csökkenhet. 

A biztonságos teljesítménynövelés


A BoostrPro chiptuning box megbízhatóan növeli járműve teljesítményét. Ugyanakkor a hangolás mindig a megadott határértékeken belül marad, azokat nem haladja meg.

Az integrált biztonsági funkció folyamatosan felügyeli a csatlakoztatott szenzorok helyes működését minden vezetési helyzetben. Így biztos lehet benne, hogy a BoostrPro megbízhatóan működik és több erőt ad autójának.

A teljes fejlesztés során tuning-termékeinket a legkeményebb körülmények között és szigorú szabványok szerint teszteljük. Az eredmény egy tuning modul, amely megfelel a magas biztonsági követelményeknek.
 

Üzemanyag-fogyasztás csökkentés


A BoostrPro chiptuning boxal az üzemanyag-fogyasztás

akár 1 literrel is csökkenhet!

A nagyobb teljesítmény és a nagyobb nyomaték lehetővé teszik a vezetési stílushoz igazodóan, hogy lényegesen alacsonyabb fordulatszámon forogjon a motor. Ez jelentősen csökkenti a fogyasztást. Ezenkívül a BoostrPro tuningbox a részecskeszűrőkkel felszerelt járművek korlátozása nélkül is használható. 

A legjobb német minőség

A BoostrPro egy prémium minőségű termék Németországban. Chiptuning box termékeinket a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően fejlesztjük és teszteljük. A BoostrPro sokéves tapasztalatunk és következetes technológiai fejlődésünk eredménye.

A BoostrPro vezérlőegység a saját fejlesztésű firmware-rel együttműködve szupergyors feldolgozási sebességgel rendelkezik. A könnyű üzembe helyezés és az egyszerű kezelhetőség mellett a kivitelezés - kompromisszumok nélküli - minősége az, ami különösen kiemelkedő.

Növelje biztonságosan autójának teljesítményét, akár 25%-kal, miközben fogyasztása csökken!


Mindezt az új BoostrPro chiptuning boxal!


A magyar piacon forgalomban lévő chiptuning boxok közül legjobb ár-érték arány!


Több erő✔️ Kevesebb fogyasztás✔️ Egyszerű telepítés✔️ Egyszerű kezelés✔️ Kiemelkedő ár-érték arány✔️


Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 17:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

BoostrPro chiptuning box

  • Cikkszám: Boostr-Pro
  • Készlet információ: Készleten
  • 194,870 Ft
  • 113,905 Ft

  • Nettó: 89,689 Ft