Csavarhúzó készlet, bit készletTermékek összehasonlítása (0)


A csavarhúzó készlet bármikor szükséges lehet a háztartásban: egy elromlott alkatrész cseréjénél, az udvari eszközök szerelésénél. Webshopunkban bitkészlet és racsnis szerszámkészlet is megtalálható: tekintsd meg kínálatunkat!

10db-os csavarhúzó bitfej

10db-os csavarhúzó

10db-os csavarhúzó bitfejTulajdonságok:100%-ig új és magas minőségű termékAz ötvözött acél anyag sta..

1,885 Ft 1,987 Ft Nettó: 1,484 Ft

16 az 1-ben mágneses, cserélhető bites, csavarhúzó készlet

16 az 1-ben mágneses, cserélhető bites, csavarhúzó

16 az 1-ben mágneses, cserélhető bites, csavarhúzó készletTulajdonságok: Kényelmes gumival bevo..

2,540 Ft 3,315 Ft Nettó: 2,000 Ft

33 az 1ben mágneses, cserélhető bites, precíziós csavarhúzó készlet

33 az 1ben mágneses, cserélhető bites, precíziós csavarhúzó

33 az 1ben mágneses, cserélhető bites, precíziós csavarhúzó készletJellemzők:Nagy keménységű és tart..

4,400 Ft 7,200 Ft Nettó: 3,465 Ft

Precíziós csavarhúzó készlet 8 az 1-ben

Precíziós csavarhúzó készlet 8 az

Precíziós csavarhúzó készlet 8 az 1-benTulajdonságok:100%-ig új és magas minőségű termékHordozható p..

1,565 Ft 1,885 Ft Nettó: 1,232 Ft

Schwartzmann 108 darabos racsnis szerszámkészlet

Schwartzmann 108 darabos racsnis

A készlet tartalma: 1/4"-os készlet 13 db dugókulcs 4; 4.5; 5; 5.5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; ..

19,830 Ft 30,575 Ft Nettó: 15,614 Ft

Schwartzmann 172 darabos racsnis szerszámkészlet

Schwartzmann 172 darabos racsnis

A készlet tartalma: 172 részes Racsnis Chrome Vanadium 1/2″-os hajtószár, dugófejek és kiegészítők..

34,705 Ft 49,195 Ft Nettó: 27,327 Ft

Csavarhúzó készlet a Traffipax Boltban: miért válassz minket?

  1. Kezdő és komoly készletek egyaránt kaphatók nálunk: egy néhány fejes kezdő bitkészlettől kezdve akár 172 darabos racsni szett is megtalálható termékeink között. Te is megtalálhatod az igényeidnek megfelelőt. A komoly készleteket akkor ajánljuk, ha rendszeresen barkácsolsz a ház körül. A kezdő darabok akkor megfelelők, ha egy kis lakásban szeretnél apróbb műszaki dolgokat megjavítani.
  2. Profi termékek webshopunkon: könnyű súlyú, minőségi anyagból használt csavarhúzókat és biteket vásárolhatsz meg nálunk. A szerszámok fém tartozékai nagy keménységűek, ezért igen tartósak és hosszú éveken át használhatók a háztartásban. Az eszközöket védő műanyag tok abban segít, hogy a kulcsok, fogók és bitek még hosszú évek múltával is tökéletesen használhatók legyenek. A tartóláda könnyen zárható, fogójának köszönhetően pedig praktikus és hordozható is.
  3. Vegyes méretű dugókulcs és csavarhúzó készlet: a kisebb mágneses, bites csavarhúzók tökéletesek például telefonok és elektronikai eszközök szétszerelésére, ha probléma adódik. A nagyobbak akár a mosogató helyrepofozásához és az autó bütyköléséhez is kiváló a garázsba.
  4. Házhozszállításban gyorsak vagyunk: megrendelt csomagod villámgyorsan kézbesítjük neked, nem kell heteket várnod a megérkezéséig. Webáruházunkban az átlagos szállítási idő 1-2 munkanap.
  5. Kedvező árú termékek: nálunk már néhány ezer forintért is tudsz csavarhúzó készletet vásárolni, ha nem szeretnél túl sok pénzt ráfordítani és egy egyszerűbb verzió a neked való darab.

Miért érdemes otthon tartani egy profi csavarhúzó készletet?

Bit készlet, egy jó csavarhúzó, villáskulcs, ezek mind olyan szerszámok, melyeket érdemes otthon tartani. Ismert a mondás: ami elromolhat, az el is romlik. Ilyenkor jó, ha nem kell azonnal a szomszédhoz rohannod, hanem gyorsan a saját szetteddel tudod orvosolni a problémát.

Azonban az is előfordul, hogy épp egy új szekrény, polc vagy kerti eszköz összeszereléséhez kell segítségbe venned a szerszámosládát. A bútorgyártók nem csomagolnak eszközöket az összeállításhoz, erről neked kell gondoskodnod.

A barkácsfelszereléseket ugyan darabonként is meg tudod vásárolni, azonban azt tanácsoljuk, hogy a készleteket részesítsd előnyben: ebben az esetben költséghatékonyan szerezhetsz be mindent egyetlen termék megvásárlásával.

Felkeltettük érdeklődésedet egy profi szerszámoskészlet iránt? Kollégáink szívesen válaszolnak a szállítással, rendeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre: keress minket kapcsolati menüpontunkon keresztül!

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)