Barion Pixel

Digitális alkoholszondaTermékek összehasonlítása (0)


A digitális alkoholszonda segítségével bármikor könnyen és gyorsan leellenőrizhetjük, hogy mekkora a véralkoholszintünk. Ez különösen akkor fontos, ha egy kis iszogatás után autóba szeretnénk ülni. Nemcsak a baleseteket előzhetjük meg ezzel, hanem azt is, hogy egy esetleges közúti ellenőrzéskor megbüntessenek, vagy elvegyék tőlünk a jogosítványunkat. A Traffipax Bolt többfajta digitális alkoholszonda forgalmazásával foglalkozik: tekintsd meg termékeinket!

Professzionális alkoholszonda digitális kijelzővel

Professzionális alkoholszonda digitális

Professzionális alkoholszonda digitális kijelzővelLégzés típusú alkoholszonda AT 600-as modell ..

6355 Ft 11680 Ft Nettó: 5004 Ft

TRB ABT-68S hordozható, digitális alkoholszonda

TRB ABT-68S hordozható, digitális

TRB ABT-68S hordozható, digitális alkoholszondaEz a készülék a véralkoholkoncentráció (BAC) szintjét..

3640 Ft 7270 Ft Nettó: 2866 Ft

TRB AT818 digitális alkoholszonda + 5db fúvóka

TRB AT818 digitális alkoholszonda + 5db

TRB AT818 digitális alkoholszonda + 5db fúvóka Ez egy professzionális rendőri, digitális lehelet-..

9065 Ft 12265 Ft Nettó: 7138 Ft

Digitális alkoholszonda: miért válaszd termékeinket?

Különböző kialakítású alkoholszondák

A Traffipax Bolt webshopjából többféle alkoholszondát lehet házhoz rendelni. Kínálatunkban megtalálható az alap alkoholszonda, amely a bekapcsolást követően 10 másodperc alatt felmelegszik, a fújás után pedig szinte azonnal kimutatja az eredményt. De speciálisabb digitális alkoholszondát is be lehet tőlünk szerezni, olyat, amely fejlett félvezető gázérzékelő technológiával működik. Emellett olyan hordozható készüléket is meg lehet vásárolni a webáruházból, amelyhez 5 darab fúvóka is jár. Nézd meg felhozatalunkat, és válaszd ki a számodra legideálisabb terméket!

Könnyen kezelhető készülék

A digitális alkoholszonda legnagyobb előnye, hogy használata nem igényel különösebb alapismereteket. A készüléket egyszerű kezelhetőség jellemzi, nemsokkal a bekapcsolás gomb megnyomása után már meg is lehet azt fújni. Ráadásul a kikapcsolással sem kell bajlódni, mert az alkoholszondák egy idő után automatikusan leállnak. Egyes termékek hangriasztással is el vannak látva: ha a véralkoholszint jóval a megengedett fölött van, akkor a készülék hangosan figyelmeztet róla.

Digitális alkoholszonda gyors házhoz szállítással

A Traffipax Boltnál igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani a megrendelt termékeket. Nálunk a kézbesítés általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, így nem kell heteket várnod a digitális alkoholszonda átvételére sem. Ha hét elején adod le a rendelésed, akkor nagy esély van rá, hogy még hétvége előtt hozzájutsz a hordozható szondához.

Egy helyről beszerezhető autós kiegészítők

Az alkoholszondák mellett sok más hasznos autós kiegészítőt is beszerezhetsz webáruházunkból. Többek között árulunk GPS nyomkövetőt , tolató monitort , autó kihangosítót és traffipax blokkolót . A hidegebb napokon nem jön rosszul az autós ülésfütés sem: ezt is könnyen megrendelheted webshopunkból.

Alkoholszonda ár: mennyibe kerül?

Az alkoholszonda árak a termékek kialakításától függően változhatnak. Az alap alkoholszondát olcsóbban vásárolhatod meg, míg a több fúvókával beszerezhető digitális szondát már nagyobb árkategória jellemzi. Webáruházunkban minden termék alatt feltüntettük az árakat, hogy az alkoholszonda vásárlás átláthatóbb és egyszerűbb legyen.

Felkeltettük érdeklődésedet a termékkel kapcsolatosan, esetleg további kérdéseid lennének a rendelést illetően? Munkatársaink készséggel segítenek: keresd őket kapcsolati felületünkön!


Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)