• DTE PowerControl chiptuning box

Akár 15-25%-os teljesítmény növelés és akár 5-15% fogyasztáscsökkenés minőségi teljesítménynövelés chiptuning box segítségével!

  • DTE tuning: Több lóerő 
  • Legjobb OEM minőség

Miért érdemes tuningolni az autónkat?
 

Sokszor olyan szituációban találhatjuk magunkat, amikor autónk gyári teljesítménye nem feltétlenül elegendő. Mivel a nagyobb teljesítményű autók drágábbak, illetve a luxusadó bevezetése óta fenntartásuk is jelentősen jobban terheli a pénztárcánkat, remek opció a gyárilag gyengébb autó vásárlása, majd utólagos teljesítmény optimalizálása.
A tuning során mind az autó teljesítménye, mind a forgatónyomatéka megnő, ezáltal növekszik a rugalmasság és a menetdinamika, nem is beszélve arról, hogy jelentősen nagyobb vezetési élményben lesz részünk.

Na de leplezzük le a titkot, nézzük, hogyan érhető el akár 15-25%-os teljesítmény növelés és akár 5-15% fogyasztáscsökkenés minőségi teljesítmény optimalizáló chiptuning box segítségével!


Az általunk forgalmazott chiptuning box egy olyan külső megoldást jelent, amely a vezérlőegységből jövő jeleket felfogja, majd azokat optimalizálva küldi tovább a befecskendezésnek. Ez azt jelenti, hogy semmilyen beavatkozás nem történik a gépjármű vezérlőegységébe. Az optimalizálásra azért van lehetőség, mert a gyártók általában 30% körüli, vagy afölötti erőtartalékot hagynak az autóban, illetve azok befecskendezését szándékosan "butítják le". Ebből a kb. 30%-os tartalékból akár 15-25% erőtöbblet hasznosítható a minőségi chiptuning box alkalmazásával a befecskendezési folyamat optimalizálása révén.

Miért fogyaszt kevesebbet az erősebb autó? Kérdésben a válasz! Mivel a motorban már optimalizáltuk az égési folyamatot, nem erőlködik az autó. Ennek köszönhetően nem kell megemelni a befecskendezett üzemanyag mennyiségét, az ideálisabb körülmények miatt jobb hatásfokkal hasznosul az üzemanyag.
 

Minden további vezérlőegység teljes készletként kerül szállításra, a jármű-specifikus programozással és a megfelelő illesztő kábelekkel együtt. A DTE rendszerek minden hangolási terméke könnyen telepíthető plug-and-play segítségével.


  • DTE tuning: Több lóerő PowerControl X-vel. 
  •  A hangolás vezérlése okostelefonnal.  
  • Legjobb OEM minőség.
A DTE teljesítménynövelő PowerControl X most már a pilótafülkéből is működik. A DTE chip-hangolás tuning extra teljesítménye könnyen be- vagy kikapcsolható az okostelefonnal. A mobiltelefon egyszerű törlésével a sofőr a Sport, a Dinamikus és az Efficiency különböző programjai közötti vezetési helyzet függvényében változik.

Minden vezérlőegység teljes készletként kerül kiszállításra, a jármű-specifikus programozással és a megfelelő illesztő kábelekkel együtt. A DTE rendszerek minden hangolási terméke könnyen telepíthető plug-and-play segítségével. A telepítést egyszerűsíti a részletes és illusztrált telepítési utasítás.
 

Újdonság!
Hangvezérlés a PowerControl alkalmazással.


Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 17:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

DTE PowerControl chiptuning box

  • Cikkszám: DTE-PC CHIP
  • Készlet információ: Készleten
  • 275,850 Ft
  • 185,910 Ft

  • Nettó: 146,386 Ft