Barion Pixel

Vadriasztó autóba

Vadriasztó autóbaTermékek összehasonlítása (0)


Az autók elé ugró kisebb-nagyobb vad amellett, hogy rendkívüli ijedtséget okoz, egy nemkívánatos baleset esetén akár vagyoni vagy személyi kár is keletkezhet. Az őzek, a vaddisznók, és egyéb állatok elriasztásához nagy hasznunkra lehet egy vadgázolás elleni rendszer, vagyis egy vadriasztó autóba. Akár életeket vagy milliós károkat is segíthet megelőzni, mi pedig nyugodtan közlekedhetünk az utakon. A Traffipax Bolt csakis megbízható gyártók kipróbált készülékeit forgalmazza Webshopjában, hogy valóban védelmet biztosíthassunk vásárlóinknak utazáskor: tekintse meg termékeinket!

12V Ultrahangos, kártevő, rágcsáló, nyest elleni riasztó eszköz

12V Ultrahangos, kártevő, rágcsáló, nyest elleni riasztó

Tulajdonságok:Biztonságosan elriaszthatja a kártevőket: A riasztó eszköz ultrahangos hullámokat alka..

8850 Ft 14170 Ft Nettó: 6969 Ft

Hornet elektromos őzriasztó V-135 fekete

Hornet elektromos őzriasztó V-135

Hornet V-135 kamionos őzriasztóÉvente több tucat baleset történik útjainkon, amelyet az autó előtt á..

100080 Ft 163837 Ft Nettó: 78803 Ft

Hornet V-120 elektromos őzriasztó - Fekete

Hornet V-120 elektromos őzriasztó -

Hornet V-120 elektromos őzriasztó - Fekete Évente több tucat baleset történik útjainkon,..

41840 Ft 55975 Ft Nettó: 32945 Ft

Vadriasztó autóba a Traffipax Bolt kínálatából: miért tőlünk rendelj?

Garantált minőségű vadriasztó autóba

A Traffipax Bolt mindig kiemelt figyelmet fordított arra, hogy vásárló számára csakis minőségi, kipróbált termékekkel szolgáljon. Ezért minden általunk forgalmazott autós vadriasztó készüléket magunk is bevizsgálunk személyesen, és meggyőződünk kifogástalan állapotukról. Termékeink megbízhatóságában olyan biztosak vagyunk, hogy mindegyik darabra jótállást is vállalunk.

Többféle típusú autó vadriasztó

Ahhoz, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelő és tetsző vadriasztót választhassa, többféle típust is forgalmazunk webáruházunk virtuális polcain. Mindegyik vadriasztó megfelel a kor legújabb kihívásainak, és nagy hatásfokkal működik. A hatótávolságuk 300 méterig is elérhet, így már messziről képesek elriasztani a nagyvadakat. A kialakításuk emellett kimondottan esztétikus és diszkrét, vagyis nem töri meg autód kinézetét. Ráadásul strapabíró kialakításuknak köszönhetően nem szükséges őket karbantartani sem.

Szupergyors kiszállítás

Amennyiben megvan a tökéletes vadriasztó autóba webáruházunk kínálatából, csupán pár kattintással meg is rendelheted, mi pedig intézzük a többit. Ha tőlünk rendelsz, nem kell heteket várnod csomagod megérkezésére, mindössze 2-3 munkanapot. Legyen szó az ország bármely pontjáról, gondoskodunk róla, hogy időben és épségben megérkezzen hozzád autós vadriasztód.

Milyen előnyökkel rendelkezik egy vadriasztó autóba?

A vadriasztó azon az ötleten alapul, hogy a nagyvadak számára olyan frekvencián bocsájtson ki figyelemfelhívó hangot, amelyet csak az ő fülük érzékel, az embereké nem. Számukra azonban már több száz méterről jelzi a jármű közeledtét egy, az állatok számára roppant kellemetlen és elriasztó hanggal. A nagyvad számára ez egy vészjelzés, hogy baj van, ezért inkább elmenekül. Természetesen nemcsak a vadon élő állatokat riaszthat el egy vadriasztó, hanem a lovakat, kutyákat, macskákat is.

Miután a modern vadriasztók kimondottan kompakt készülékek, a felszerelésük mindössze pár percet vesz igénybe – van amikor konkrétan pár mozdulatot. Az ár-érték arányuk is igen kedvező figyelembe véve, hogy egy ütközés során mekkora anyagi kárunk keletkezhet. A legkisebb karosszériajavítás költsége is többszöröse egy ultrahangos vadriasztó árának.

További kérdéseid lennének termékünkkel kapcsolatban? Ne habozz: keresd szakértő kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén!

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)