KIYO rejtett lézerblokkoló - KIYO D Ultimate 4R rendszámkeretbe tehető, professzionális, 4 fejes

EGYEDÜLÁLLÓAN CSAK NÁLUNK AZ ORSZÁGBAN!!!

-Az országban CSAK MI (!) tudunk 6 hónap, azaz fél év elégedettségi, visszavásárlási garanciát vállalni!

-Az összes lézerblokkoló közül CSAK ERRE AZ EGY TERMÉKRE (!) biztosítunk 6 hónap teljes visszavásárlási/elégedettségi garanciát az ÖSSZES termék közül!! - HA probléma lenne a termékkel , Mi azt teljes áron (!!) visszavásároljuk, kérdés nélkül!

Azt hiszi, van jobb termék?? Akkor azokra van ilyen...? :)


Termékleírás
 


2 szett egyidejű megvásárlása esetén: 181.900 HUF + szállitás (bruttó) 

3 szett egyidejű megvásárlása esetén: 177.730 HUF + szállitás (bruttó) 
5 szett egyidejű megvásárlása esetén: 173.985 HUF + szállitás (bruttó) 

Kifejezetten az európai és magyar ARHCAM-S1 traffipaxokhoz kifejlesztett rendszámtábla keretbe épített adó-vevőszenzorokkal rendelkező KIYO D ULTIMATE aktív lézeres jelzőkészülék egyszerűen,gyorsan és teljesen rejtett módon felszerelhető az autóra. Frissítése ésbeállítása pendrive és USB kábel segítségével megvalósítható, így készülékemindig naprakész lehet. 

A mozgó, vagy telepített lézeres sebességmérő készülékekjelét a rendszer lézermoduljához tartozó rendszámtábla keretbe építettszenzorok érzékelik. A sebességmérés tényét csatlakoztatott GPS U1 eseténhangeffekt, magyar nyelvű beszédhanggal történő riasztás és LEDfigyelemfelkeltő fénye jelzi. Önálló egységként használva csipogó jelzéssel ésLED-es visszajelzéssel, beszédhang nélkül is képes üzemelni.

KIYO D ULTIMATE  a“háromlábú” ARH CAM-S1 aktív jelzésére: 

A VÉDA kamerahálózat 365 telepített ellenőrzési pontjánkívül 160 db mobil, lézeres sebességmérővel, un. ARH CAM-S1 készülékkel islehet találkozni az ország bármely területén, akár trükkösen elbújva, akárfelüljáróban, rendőrautóban, civil autóban is. A rendszer a sebességtúllépésenkívül egyéb közúti szabálysértéseket is rögzít. A mobil lézeres sebességmérők(pl.: ARH CAM-S1) ellen hatékonyan lézerblokkolóval, aktív jelzőkészülékkellehet védekezni, amely bizonyos ideig nem engedi meg a rendőrségi sebességmérőnek,hogy az megmérje az érkező vagy távolodó autó sebességét.
 

 
A KIYO D Ultimate aktív lézeres jelzőkészülék újdonságai: 

– Szoftveresen állítható (számítógép és pendrivesegítségével, a központi egység kiszerelése nélkül) 

– Pendrive segítségével frissíthető firmware (nem kellvisszaküldeni a központi egységet) 

–  Komplett ULTIMATErendszerbe építhető: 

      > Magyarnyelvű beszédhang 

      > Külsőhangszóró csatlakoztatási lehetőség 

      > GPS elvűlézeres téves riasztás szűrés 

      > Sebességfüggőlézerjelzések
 

Komplett traffipaxvédelem egy dobozban! 

Európában elsőként a KIYO Technology fejlesztette ki azt arendszert ULTIMATE néven, amely komplett traffipaxvédelemnek felel meg egycsomagban. A KIYO D ULTIMATE komplett traffipaxvédelmi rendszer célja, hogyelőre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis, radarantenna éslézerérzékelők segítségével jelezze a telepített és mobil, radaros és lézerestraffipaxok, átlagsebesség-mérő pontok helyét, azaz minden olyan rendőrségisebességmérőt, amely a forgalomban előfordulhat. 

A KIYO D ULTIMATE komplett rendszer moduláris felépítésű,azaz alkotóelemei külön-külön is megvásárolhatók, bizonyos elemei önállóan isműködőképesek. Ha teljes körű traffipaxvédelem kialakítása a cél, akkor a kompletttraffipaxvédelmi rendszer beépítése szükséges, amely áll egy KIYO GPS U1telepített traffipaxjelzőből, KIYO RAD U1 radardetektor modulból, KIYO DUltimate aktív lézeres egységből és az ezek csatlakoztatásához szükségeskiegészítőkből, melyek egy csomagban kaphatók. 

A jelenleg olvasott termék csak a lézeres modul, nem akomplett traffipaxvédelmi csomag. 

A KIYO D Ultimate aktív lézeres jelzőkészülék működése: 

A készülék a gyújtás ráadásával aktiválódik, melynek tényéta készülék visszajelző LED-jének folyamatos fényjelzése, valamint a készülékcsipogójának csippanása jelzi. Megfelelő fényhullámhosszú infravörös fény(hétköznapi néven lézeres traffipax jelének, lézernek) érzékelésekor a LEDvillogással, valamint a készülék csipogással jelzi a járművezető számára asebességmérés és a blokkolás tényét. Jelzés esetén, körültekintően, figyelembevéve a forgalom többi résztvevőjét a jármű sebessége szükség esetén korrigálható,majd a készüléket ki kell kapcsolni, hogy a rendőr elvégezhesse a munkáját.

Parkolósegéd, Lézerérzékelő, Aktív, Passzív mód: 

A KIYO D Ultimate aktív lézeres jelzőkészülék üzemmódjai egy3 állású kapcsoló segítségével változtathatóak. II. állásban a készülék aktívlézerjelzőként működik, míg I. állásban csak érzékel és parkolósegédkéntműködik, semmi esetre sem zavarja a rendőrségi méréseket. 0. állásban akészülék kikapcsol. A rejtett pánikkapcsoló segítségével a készülék bármikor“kisüthető”, kisütés után kizárólag parkolósegéd üzemmódban képes működni. 

Jogi helyzet: 

Magyarországon a 2012.09.01. KRESZ 3.§ (3) alapján: “Tilos aközúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint azellenőrzés eredményét befolyásolni, ide NEM értve az ellenőrzést előre jelzőeszközök használatát.” 

A lézerblokkolók és radardetektorok a fenti KRESZ módosítástkövetően is bent maradhatnak az autóban, birtokolni, felszerelni SZABAD ezeket,ugyanis: “Magyarországon a 175/2003 (X.28.) kormányrendelet hatályba lépésétkövetően a radardetektorok és a lézerblokkolók NEM tartoznak a „közbiztonságrakülönösen veszélyes eszközök” kategóriájába!”. Minden esetben tartsa be asebességhatárokat és közlekedjen az út- és látási viszonyoknak megfelelően!Külföldi használat esetén ellenőrizze a helyi jogszabályokat a termékrevonatkozóan! 

A készülék üzembe helyezése: 

A KIYO D Ultimate aktív lézeres jelzőkészülék egy beltériközponti egységből, egy LED-es visszajelzőből, hangszóróból és a hozzájuktartozó kábelkötegből, valamint rendszámtábla keretbe rögzíthető külsőszenzorokból áll. A beszerelést megelőzően mindenképpen mérlegelje azt, hogyelső vagy első-hátsó rendszert szeretne az autójára, mert ettől függ, hogy hányszenzorra lesz szükség. A készülék minden esetben beszerelést igényel, azérzékelő szenzorok, csak megfelelő, precíz elhelyezés és beállítás eseténképesek ellátni feladatukat, továbbá az eszközt az autó elektromos rendszerérerá kell kötni. Kérje szakember segítségét az Ön autójának és igényeineklegmegfelelőbb traffipaxvédelmi megoldást kialakítása érdekében.  

Szoftveres beállítás és frissítés 

A KIYO D Ultimate aktív lézeres jelzőkészülék működésibeállításai, valamint firmware-jének frissítése számítógép és pendrivesegítségével történik. Nagyon fontos, hogy mindig a legújabb firmware-relhasználja készülékét, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani, hogy mindigaktuális információk alapján, időben értesüljön a traffipaxok helyzetéről. 

Nem várhatjuk el Öntől, hogy minden héten ellenőrizze ahonlapunkat, hogy éppen történt-t valami változás vagy sem, ezért amennyiben újtraffipaxok jelennek meg, új szoftver készül az Ön termékéhez, mi a lehetőlegrövidebb időn belül e-mailben, vagy telefonon értesítjük Önt, és segítünk,hogy elvégezze a szükséges frissítést. Ehhez Önnek annyit kell tennie, hogy agyártó honlapján regisztrálja készülékét: 


KIYO TECHNOLOGY TERMÉKREGISZTRÁCIÓ 

A frissítő és beállító számítógépes szoftver az alábbigombra kattintva érhető el regisztráció után:

 

 A világ legkisebb szenzorjai! 

Abban az esetben, ha nem a szettben található speciálisrendszámtábla keretbe kerül beépítésre a rendszer, az extra kis méretű (35 x 18x 25 mm), konzolos szenzoroknak köszönhetően a beépítés továbbra isgyerekjáték! A 7,5 m hosszú kábel segítségével a hosszabb járművekben iskényelmesen elvezethetők a szenzorok vezetékei.

 Hivatalosan parkolósegéd berendezés 

NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott e7minősítés. Típusjóváhagyási jelölés; amely alapján az eszköz, mintparkolósegéd, Európa bármely országában hivatalosan beszerelhető a gépjárműbe,és parkolósegédként használható. Ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya ése7 jelölés a terméken, hogy senkit se érhessen „kellemetlen meglepetés”.

 

 

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal asebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlenbeszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyébhátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlensebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsabe a sebességhatárokat, és közlekedjen a látási és útviszonyoknak megfelelően!A radardetektor és a lézerblokkoló nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnakolyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külsőkörülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem afizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatásaáltalában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül alegeredményesebb.

Ha az interneten rendeli meg, akkor 189.900 Ft-ért az Öné lehet, csupán annyit kell tennie, hogy a közleménybe beleírja, hogy OLCSÓBBAN KÉREM!

További információk:

 • Parkolósegéd, Lézerdetektor, Aktív, Passzív üzemmód
 • Pendrive segítségével frissíthető
 • Szoftveresen állítható működés
 • Komplett traffipaxvédelmi rendszerbe építhető
 • A legújabb ARH CAM-S1 elleni védelem
 • Rendszámtábla keretbe rejtett szenzorok
 • (E7) típusjóváhagyási jelölés
 • NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyva, mintparkolósegéd
 • Pánikkapcsoló


Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 18:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

KIYO rejtett lézerblokkoló - KIYO D Ultimate 4R rendszámkeretbe tehető, professzionális, 4 fejes

 • Cikkszám: KY-D4U1-V5-R
 • Készlet információ: Készleten
 • 232,830 Ft
 • 184,075 Ft

 • Nettó: 144,941 Ft