Barion Pixel
Miért fizetne súlyos pénzeket a tolatókamera készletért, ha akciósan is megveheti?

Miért fizetne súlyos pénzeket a tolatókamera készletért, ha akciósan is megveheti?

Posted By: Dániel Published: 2019. 05. 01. Times Read: 786 Comments: 0

Miért fizetne súlyos pénzeket a tolatókamera készletért, ha akciósan is megveheti?

2500/2658

 

A tolatókamera eddig jellemzően a luxusautók szériatartozéka volt, ám ez most megváltozott. Ahogy régen csak a méregdrága autókban lehetett ülésfűtést vagy állítható kormányt találni, de idővel már a középkategóriás autóknál is gyári tartozék lett, úgy válnak az újabb technológiák is elérhetővé bárki számára.

Ám mit tegyen az a sofőr, akinek az autójából kihagyta a gyártó a tolatókamerát?

A megoldás egyszerű: utólag beszerelhető tolatókamerával lehet pótolni azt, amit az autógyár elmulasztott. Létezik ebből is drágább és olcsóbb változat, ám miért akarna bárki súlyos százezreket kifizetni a tolatóradarért, ha jóval kedvezőbb áron, akciósan is megveheti?

A JVJ CA-3211 tolatókamera és tükrös monitor pont ilyen. Az akciós ára ne tévesszen meg senkit, hiszen egy profi kamerarendszerről van szó, távolságraszter beosztású, rendszámkeretbe épített, színes CMD kamerával.

A minőségére jellemző, hogy még minimális fényviszonyok mellet is tökéletes képet ad, a tolatólámpa fénye mellett. A legszebb az egészben, hogy a beszerelése sem jár a kasztni szétverésével, a beépítése fúrásmentes, mindössze a rendszámkeretet kell lecserélni hozzá.

Az akciós tolatókamera készlet bármelyik régebbi autóba gond nélkül beépíthető

A legjobb a JVJ tolatókamera rendszerben, hogy gyakorlatilag bármilyen autóba beépíthető. A 656 X 792-es képfelbontás pontosan elegendő a biztonságos parkoláshoz, hiszen teljesen jól látszik rajta, mekkora a távolság az autó és a mögötte levő akadály között.

Ráadásul még éjszaka is kiválóan használható, köszönhetően a fényérzékenységének – a tolatólámpa, vagy az utcai világítás fénye bőségesen elegendő neki. Bármelyik szabványos európai rendszámkeretre felcsavarozható a kamera, amelyik egészen szélsőséges körülmények esetén is, -40 °C +80 °C hőmérséklet között működőképes. Az esőt vagy kisebb nyomást is könnyedén elviseli, ezért egész Európában nyugodtan használható.

Ha valaki a nagy felbontást szereti, válasszon 7”-os kijelzővel ellátott tolatókamera készletet

Természetesen azok számára is van megoldás, akik a nagyobb kijelzőt részesítik előnyben: akciósan kapható tolatókamera 7"-os monitorral és távirányítóval is!

A csomagban megtalálható minden szükséges alkatrész, ami a beszereléshez és az üzemeltetéshez szükséges. Ugyanolyan jól használható, mint a JVJ tolatókamera rendszer, csak éppen messze nagyobb felbontást biztosít a kijelzője.

Miért fizetne tehát bárki súlyos pénzeket, ha akciósan megkaphatja ugyanazt a tolatókamera rendszert? Ami így már bőven nem csak a luxusautók tartozéka, hanem bármely régebbi, egyszerűbb autó része is lehet.

Comments

Write Comment