Barion Pixel

Rejtett kamera, DVR kameraTermékek összehasonlítása (0)


A mini rejtett kamera egy sokoldalú és rendkívül hasznos eszköz. Segítségével kiváló minőségben tudjuk rögzíteni otthonunkban például házi kedvenceinket vagy szemmel tartani a kényesebb helyiségeket. Kis mérete miatt pedig könnyen magunkkal is vihetjük akár nyaralásokra vagy munkába is. Tekintsd meg kínálatunkat!

Bicskakulcs, rejtett kamera, extra mini kamera, webkamera

Bicskakulcs, rejtett kamera, extra mini kamera,

Bicskakulcs, rejtett kamera, extra mini kamera, webkamera Leírás: Kiváló, magas  min..

24380 Ft 57750 Ft Nettó: 19197 Ft

TRB autós szivargyújtó formájú rejtett tároló, rekesz, doboz

TRB autós szivargyújtó formájú rejtett tároló, rekesz,

Tulajdonságok:100%-ig új és magas minőségű termékSzórakoztató autós szivargyújtó formájú kialakítás,..

4999 Ft 9768 Ft Nettó: 3936 Ft

TRB professzionális, USB-s hangrögzítős toll diktafonnal 16GB

TRB professzionális, USB-s hangrögzítős toll diktafonnal

Bővítő memória: Támogatja a nagy kapacitású TF kártya bővítést, beépített gyorsítótár, nagy sebesség..

23595 Ft 39999 Ft Nettó: 18579 Ft

TRB professzionális, USB-s hangrögzítős toll diktafonnal 32GB

TRB professzionális, USB-s hangrögzítős toll diktafonnal

Bővítő memória: Támogatja a nagy kapacitású TF kártya bővítést, beépített gyorsítótár, nagy sebesség..

24730 Ft 41936 Ft Nettó: 19472 Ft

TRB professzionális, USB-s hangrögzítős toll diktafonnal 8GB

TRB professzionális, USB-s hangrögzítős toll diktafonnal

Bővítő memória: Támogatja a nagy kapacitású TF kártya bővítést, beépített gyorsítótár, nagy sebesség..

18355 Ft 32937 Ft Nettó: 14453 Ft

Miért érdemes a Traffipax Boltból rendelni?

 • 100%-os minőség: a technikai eszközöknél nem érdemes gyenge minőséget választani, hiszen az összeszerelés során a rengeteg finom alkatrész és illesztés könnyen tönkre mehet.
 • Rengeteg variáció: a klasszikus megjelenésű kamerák mellett rengeteg rejtési megoldás megtalálható nálunk. Egy zavartalan interjú lebonyolításánál jól jöhet a tollba rejtett kamera. A füstérzékelőbe rejtettel pedig a bejáratunkat monitorozhatjuk, miközben védelmet is nyújt. Érdemes végigböngészni a kínálatunkat és megkeresni a célunkhoz leginkább illeszkedő modellt.

Milyen technikai előnnyel rendelkezik egy rejtett kamera?

 1. Kicsi, praktikus méret: hordozhatóság szempontjából kiválók mini kameráink, hiszen akár egy zsebben is szállíthatók. Ha több helyen akarjuk használni őket nem kell kompromisszumokat kötnünk. A súlyuk is minimális, szinte meg sem fogjuk érezni őket hordozáskor.
 2. Full HD 1080p felbontás: kristálytiszta felvételeket készítenek, amik akár a nagyképernyőn is teljesen élvezhetők lesznek. Például, ha egy interjú alany nonverbális reakcióit akarjuk elemezni, akkor minden részletet láthatunk majd. Ez további előnyt jelent, ha távolabbi fókuszra van szükségünk, hiszen nem lesz elmosódott vagy zavaros a kép.
 3. 140°-os széles látószögű objektív: az emberi szemmel megegyező képet fogunk így kapni, ami a legtöbb folyosóban és sarokban tökéletes perspektívát ad. A fókusz kiválósága miatt a kép széle sem lesz homályos.
 4. IR éjjellátó funkció: mini kameráink alkalmasak az éjszakai felvételek készítésére is, ami lehetővé teszi a napi 24 órás felvétel készítését kompromisszumok nélkül.

Milyen variációk vannak a webshopban?

 • klasszikus doboz kamera
 • tollba rejtett kamera
 • dobókockának álcázott kamera
 • füstérzékelőbe épített kamera
 • karórába rejtett mini dvr kamera
 • napszemüvegbe illesztett kamera
 • kulcstartós kamera
 • gyújtóba rejtett mini kamera

A mini rejtett kameráink többfunkciósak. Kiválóan alkalmazhatók sok olyan helyzetben, amikor természetesen kell viselkednünk, ha nem akarjuk, hogy tudják a kívülállók a rejtett felvétel készítését.

Azonban tudjuk őket alkalmazni mindennapos feladatok közben is. A napszemüveges kamera kiváló helyettesítője a go pro felvevőknek. Túrázás, síelés, kerékpározás, gördeszkázás közben is teljes felvételeket tudunk készíteni, amit utána összevághatunk egy igazán ütős sport videóvá. Akciókameráinkkal pedig akár kombinálható is ez a megoldás.

A sminktükörbe épített kamera remek lehetőséget nyújt az arc maszkírozáshoz. Színészeknek, sminkeseknek vagy éppen előadóknak remek lehetőséget nyújt tanító videók készítésére és elemzésére.

A villanykörtébe rejtett kamera pedig akár egy egész helységet fel tud venni panoráma 360°-os szögben, amivel egészen egyedi képeket tudunk készíteni. Ezzel pedig elegendő egy helységbe csak egy kamerát felszerelni.

A gyerek és bébiőr kameráinkat másik kategóriába soroltuk, hogy célzottan lehessen válogatni komplexebb, akár hangfelvevős típusok közül is.

Elakadtál a vásárlás közben? Szívesen segítünk: vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)