Barion Pixel

Leírás

Működési elv - Az ultrahangos kártevőriasztó az automatikus frekvenciakonverzió legújabb technológiájával lett gyártva, különböző ultrahang sávokat állít elő és folyamatosan változtatja a különböző frekvencia sávokat, amely stimulálja és zavarja a kártevők halló és idegrendszerét. A kártevők, például egerek, legyek, atkák, poloskák stb. kényelmetlenül érzik magukat és arra kényszerítik őket, hogy elhagyják a helyiséget.

3 az 1-ben riasztó hatás - taszító hármas ultrahangos frekvenciatartománnyal - ultrahang, fűrészfog hullám és bionikus hullám, növeli az erejét, hogy kiűzze az összes 24-54 m²-es beltéri területen lévő kártevőket. A hullám 360 fokos körben lefedett, így a kártevők nem tudnak elbújni.

Könnyű telepítés és használat - helyezze ultrahangos riasztót 80-120 cm-re a talajtól, egyszerűen csatlakoztassa a konnektorba és a többit elvégzi magától. Ha működik, akkor 3 színes fényt láthat. A hatás általában 3-4 héten belül látható, a fertőzöttség mértékétől függően. Ügyeljen arra, hogy a riasztót használat közben ne takarják el bútorok vagy elektromos készülékek.

Abszolút biztonságos az emberek és háziállatok számára - Az ultrahangos kártevő riasztó biztonságos, nem mérgező és sugárzásmentes az emberi szervezet számára. Nem kell aggódnia a gyerekei és háziállatai miatt. A fejlett ultrahangos szabályozással kíméletes kezeléssel, de a gyermekekre és az állatokra ártalmatlan módon eltávolíthatja a kártevőket. Nem kell vegyszereket használni a kártevők ellen.

Nincs sugárzás, nincs zaj, nem kell aggódnia az egészségügyi problémák miatt.
Rezonáns ultrahanghullám, SPL üreges hanghullám, 10 másodperces automatikus frekvenciaátalakítás, feszültség túlterhelés elleni védelem, légzési elektromágneses hullám.Az ultrahangos riasztót frekvenciakonverzióval tervezték, amelynek a frekvenciasávjai másodpercenként változik.
Az ultrahangos termékek nem károsak az emberre, macskákra, kutyákra stb! Az ultrahang tulajdonképpen közönséges hangként is felfogható. Csak arról van szó, hogy a hanghullámok frekvenciája taszító hatást kelt bizonyos állatoknál. 
Csomag tartalma:

  • 1 X Ultrahangos kártevő riasztó
  • 1 X Használati utasítás

Ügyfélszolgálati idő: https://traffipaxbolt.hu/index.php?route=information/contact

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

MITO elektromos, ultrahangos kártevő riasztó, rovarriasztó, rágcsáló riasztó(EU) fehér színben

  • Cikkszám: mitoriasztofeher
  • Készlet információ: Készleten
  • 14,726 Ft
  • 9,580 Ft

  • Nettó: 7,543 Ft

Lehetséges opciók