Napraforgós, kamerás bébiőr kamera (vezeték nélküli, wifis, IP kamera)

Napraforgós, kamerás bébiőr kamera (vezeték nélküli, wifis, IP kamera)

Posted By: Traffipax Published: 2018. 06. 13. Times Read: 186 Comments: 0

Minden kisgyermekes házban jól jöhet egy Bébiőr mini kamera. Ez a Wifi kamera együttműködik az okostelefonokkal és figyelemmel lehet kísérni a helyi hálózaton vagy az interneten, hogy mi történik a látóterében.

Ismerős Önöknek is az a filmbéli jelenet, amikor férj és feleség egy üzleti vacsora közben a telefonra pillantva ellenőrzi, hogy a dadafelügyelete mellett a kisgyermekük jól alszik-e?

Nos, egy kicsi, praktikus, interneten keresztül is vezérelhető, magas képminőségű IP kamerával már Ön is könnyedén figyelheti gyermekét a nyugodt alvás és játék közben, akkor is, ha épp a másik szobában dolgozik vagy házimunkát végez.

A mai rohanó világunkban, amikor gyermekáldás kopogtat a családban, már nemcsak a várandós anyák gondolkodnak el azon, hogy mire is lesz szükség ahhoz,hogy az érkező apróságot éjjel-nappal biztonságban tudhassák, hanem bizony az apák is.

Igaz, ők nem a babruhákat kezdik el nézegetni, hanem inkább a technikai támogatáson kezdik el törni a fejüket. Most nem babahőmérőre meg digitális babamérlegre gondoltunk, hanem olyan komolyabb, segítő vívmányokra, mint például a légzésfigyelő,vagy éppen egy 0-24-es bébiőr minikamera.

Hiszen az apák is szeretnék biztonságban tudni gyermeküket,legyen a kicsi akár csak a szomszéd szobában, az emeleten vagy akár egy másik személy ideiglenes felügyelet alatt, amíg a szülők kicsit kikapcsolódnak.

Egyes bébiőrök csak hangtovábbító rendszerrel rendelkeznek,azonban az olyan minikamerák, mint például a 2018 Mini TRB11 HD 1080Pakciókamera már éjjellátó funkcióval is bír

A mini FULL HD kamerák ráadásul lehetnek olyannyira apró kis, hogy azok könnyedén elrejthetőek akár egy tollban is, melynek segítségével kiválóminőségű HD videót és képfelvételt készíthetünk.

Az éjjeliszekrényre helyezhető plüssállatkától, a kiságyhoz közeli polcra, csecsemőesetében az ágykeretre is csíptethető, kellemes zöld-sárga színű, „napraforgóvirág” formáig mindenféle változatban kapható a bébiőr (bébifigyelő) kamera.

A micro USB csatlakozós napraforgó kamera „látótávolsága” éjszakai viszonyok között 6 méter, nappali fény mellett azonban akár 20 méter is lehet, így az egy nagyobb méretű nappaliban, vagy épp kint a teraszon egyaránt hasznos társ a gyermekek felügyeletében.

Az egyébként nagyon egyszerűen és könnyedén beüzemelhető bébiőr napraforgó IP kamerakészülék mellett így Ön nyugodtan intézheti ügyeit, ugyanis az bárhonnan vezeték nélkül felügyelhető a routerhez csatlakoztatva vagy a készüléket Wifi hotspotként használva egy egyszerű okostelefonos alkalmazással az aktuális kamerakép bármikor ellenőrizhető.