Barion Pixel

ÓzongenerátorKeresés pontosítása

Termékek összehasonlítása (0)


Az ózongenerátor erős O3 kibocsátással rendelkező berendezés, mely kiváló légtisztító hatása miatt kedvelt otthonokban és közintézményekben egyaránt. A Traffipaxbolt webshopban többféle ózonos légtisztító terméket is megtalálsz: ismerd meg kínálatunkat!

BestE 28 g/h Hordozható ózongenerátor, ozone generátor, levegőtisztító készülék időkapcsolóval 220V 110W

BestE 28 g/h Hordozható ózongenerátor, ozone generátor, levegőtisztító készülék

KÉSZLETEN, MAXIMUM 1 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁSSAL, MAGYAR NYELVŰ ÚTMUTATÓVAL, GARANCIÁVAL!KÉPES SEMLEGESÍ..

25185 Ft 64955 Ft Nettó: 19831 Ft

BlackPool 2000 ózongenerátor készülék, szilikoncsővel és habkövekkel

BlackPool 2000 ózongenerátor készülék, szilikoncsővel és

Az ózon még az olyan helyekre is beférkőzik, amelyek nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mi..

69900 Ft 103739 Ft Nettó: 55039 Ft

OZONEGENERATOR Blue 10000 ózongenerátor készülék 3 év garanciával

OZONEGENERATOR Blue 10000 ózongenerátor készülék 3 év

Leírás és ParaméterekOZONEGENERATOR Blue 10000 ózongenerátor készülék akár 240 m2-hez is &..

59300 Ft 146140 Ft Nettó: 46693 Ft

OZONEGENERATOR Chrome 40000 ózongenerátor készülék 3 év garanciával

OZONEGENERATOR Chrome 40000 ózongenerátor készülék 3 év garanciával

OZONEGENERATOR Chrome 40000Lég- és felülethigiéniai megoldás Fertőtlenít, szagtalanít, penészme..

93310 Ft 226700 Ft Nettó: 73472 Ft

OZONEGENERATOR GOLD 10000 Smart ózongenerátor készülék gyors-cserés ózonkazettával, 3 év garanciával

OZONEGENERATOR GOLD 10000 Smart ózongenerátor készülék gyors-cserés ózonkazettával, 3 év

LEÍRÁSAz ózongenerátorok új generációjaAz ózon olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi ti..

83333 Ft 157827 Ft Nettó: 65617 Ft

OZONEGENERATOR Silver 4000 H ózongenerátor 3 év garanciával

OZONEGENERATOR Silver 4000 H ózongenerátor 3 év

Leírás és ParaméterekOZONEGENERATOR Silver 4000 - ózongenerátor készülék akár 96 m²-hez is Tula..

40699 Ft 59628 Ft Nettó: 32046 Ft

OZONEGENERATOR Ózongáz detektor, ózonmérő műszer

OZONEGENERATOR Ózongáz detektor, ózonmérő

Leírás és ParaméterekOZONEGENERATOR Ózongáz detektor Ózonmérő műszer Ózonos kezelés után a..

53201 Ft 66550 Ft Nettó: 41891 Ft

Válaszd a Traffipaxbolt ózongenerátorokat!

 • Széles termékkínálat: webáruházunkban több mint 20 féle ózontisztító rendszer közül találhatod meg az elképzelésednek és a céljaidnak leginkább megfelelőt. A kisebb gépeket elsősorban otthoni légtisztításra ajánljuk, míg a nagyobbak akár közületek, raktárak és gyárak számára is beválnak.
 • Rendszeres kedvezmények a webshopban: ugyan vannak kedvező árú termékek is webáruházunkban, de igyekszünk mindig akciókat biztosítani a drágább ózongenerátorokra is. Számunkra a kiváló minőség mellett a jó ár-érték arány is fontos.
 • Gyors házhozszállítás: a tőlünk megrendelt csomagokra nem kell hosszú heteket várni, 2-3 munkanapon belül kézbesítjük is a termékeket.
 • Termékek visszaküldése: ha nem vagy elégedett megrendeléseddel, akkor bizonyos feltételek mellett visszavesszük azokat.

Ózonos légtisztító a koronavírus ellen

Az ózon fertőtlenítő hatása több mint 100 féle vírus és baktérium ellen hatásos. Szerencsére a COVID-19 járvány alatt is bebizonyosodott az ózongenerátorok nagymértékű hatékonysága: ózonos tisztítást alkalmaznak az Országos Mentőszolgálat mentőautóiban, a fővárosi tömegközlekedési eszközökön, de egyes üzletek és üzletláncok is így védekeznek a vírus terjedése ellen. Miután az ózongenerátort te is könnyen beszerezheted, így saját otthonodat és autódat is 100 százalékos hatékonysággal kifertőtlenítheted.

A kínálatunkban kapható ózonos légtisztítók is mind alkalmasak a koronavírus elpusztítására. Hogy hogyan? A vírusrészecskék lipidburkát teszi tönkre az ózon, ezzel a vírus elveszíti fertőzőképességét. Azonban nagyon óvatosnak kell lenni, ugyanis az ózon belégzése súlyosan egészségkárosító hatású.

Tisztítás ózongenerátor használatával: fontos tudnivalók

 • Soha ne tartózkodj egy légtérben, amikor zajlik az ózonos tisztítás. Legyen szó helyiségről, autóról, mindig zárt ajtók mögött működjön csak a berendezés.
 • Használat előtt olvasd el a készülék használati útmutatóját, hogy kihozhasd belőle a maximális hatékonyságot.
 • Miután kikapcsoltad a gépet, alaposan szellőztess ki.
 • Az ózonos tisztítás után egy óráig ne tartózkodj a helyiségben. Ez a szabály vonatkozik állatokra és növényekre is, rájuk is káros az ózon belélegzése.
 • Ne lélegezd be az ózon gázt!

Miért hasznos az ózongenerátor?

Frissíti a levegőt: a legtöbben a konyhai szagtalanítókat ismerik ózongenerátorként, ellenben az ózon fertőtlenítő ennél szélesebb körben is felhasználható. Hatékony a dohányfüst ellen és gyakran festék- illetve vegyszerszag ellen is bevetik.

Szagtalanítja az autók klímáját, utasterét: az autótulajdonosok gyakran alkalmaznak a klímával rendelkező gépjárművekben ózonos légtisztítót például a cigarettafüst szagának megszüntetésére, ugyanis az ózon sokkal hatékonyabb fertőtlenítésben, mint például a klór. Ezért a webshopunkon kapható ózongenerátorok kiválóan alkalmasak autók, tömegközlekedési eszközök klímájának és utasterének a sterilizálására is.

Elpusztítja a baktériumokat, vírusokat: az általános tisztaságérzet elérésén és a levegő minőségének javításán kívül ózonos berendezéseink arra is kiválók, hogy elpusztítsák a betegségeket okozó baktériumokat, vírusokat.

Hatékony a penészgomba ellen: főként a belvárosi, régi polgári lakásokban szokott gondot okozni a penészgomba a rossz szellőzés miatt. Az ózon (O3) hatékonyan elpusztítja a penészgombát, ami nemcsak a falburkolatoknak, de sok esetben az allergiásoknak is kedvez.

Kiknek ajánljuk az ózonos légtisztítót?

 • Autótulajdonosoknak: érdemes a gépjárművek klímáját rendszeresen tisztán tartani, amire kiváló az ózonos légtisztító. Ráadásul a járműved ózonkezelése után a tisztítót otthonodban is tudod alkalmazni.
 • Orvosi rendelőkbe, kórházakba: hatékony a vírusok, baktériumok ellen.
 • Gyenge szellőzésű lakásokba: elpusztítja a penészgombát, ezáltal a levegőt frissen, a falakat pedig szárazon tartja. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, például lakásfelújítások alkalmával.
 • Üzemekbe, raktárba: beválik a kemikáliák, festékek erős szaga ellen, ezért jól alkalmazható például ipari gyártás során is.

Ózongenerátor ár

Webshopunkban kedvező árú és speciális termékek is megvásárolhatók, ezért te is megtalálhatod az igényeidnek megfelelőt. Érdemes szemmel tartanod az akcióinkat is, ugyanis rendszeres kedvezményeket biztosítunk a nálunk elérhető ózonos légtisztítókra.

További kérdéseid lennének az ózongenerátor használatát illetően? Ügyfélszolgálatunkon szívesen segítünk: keress minket kapcsolati oldalunkon keresztül!


Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)