Leírás és Paraméterek

A HE-161 típusú ózongenerátor egy 3 órás manuális időzítővel ellátott, két darab ózonmodulos, kapcsolható 30 vagy 15 g/óra ózonkibocsátással rendelkező készülék, megközelítőleg 198 m2-hez. Jelen készüléknél az ózongáz előállításhoz szükséges ózonmodul egyben tartalmazza a 3 db kerámia ózonlapot és a transzformátort. Indokolt esetben csak egyben és csak szakember által cserélhető az ózonmodul!

 Ajánljuk Önnek pl.: lakásokba, gépjárművekbe, irodákba, orvosi várókba, edzőtermekbe, éttermekbe, más közösségi terekbe.

 Az ózonkezelés a megfelelő koncentráció elérésével fertőtlenítő, penészmentesítő, szagtalanító eljárás lehet. A vírusos, megfázásos időszakokban is segíthet a higiénikus környezet megteremtésében. Járművekben a „klímaszezon” előtt és alatt is többször javasoljuk használatát az utastér, raktér és a légbeömlők csöveiben található vírusok és baktériumok esetén. Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok megszüntethetőek lehetnek Önnél is az ózontechnológiával. Kiválóan alkalmazható festések, felújítások után is. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

 Amikor egy megbetegedés miatt kénytelenek vagyunk otthonunkban maradni, az elszaporodó kórokozók miatt akár tovább is tarthat gyógyulásunk. Ennek megelőzésében nyújt segítséget a HE-161-30G ózongenerátor készülék.

 Az optimális ózonkoncentráció kiválasztásakor célszerű figyelembe venni a kezelni kívánt terület méretét és a levegő szennyezettségét. Fontos azonban, hogy a kezelés ideje alatt sem emberek, sem állatok nem tartózkodhatnak a helyiségben.

 Az ózongenerátor adalékanyag és kemikália nélkül, ózongáz termelésével, megfelelő koncentráció elérése esetén és megfelelő alkalmazással képes lehet fertőtleníteni és szagtalanítani a nagyobb helyiségeket is. Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok száműzése már lehetséges ózongenerátorral. Az ózon nem hagy nyomot maga után, csak kellemes, friss, tavaszi eső illatot. A készülékben található ózonlap körülbelül 1 éven belül el használódik, ekkor már érdemes kicserélni.

 Egészítse ki a megszokott takarítást, fertőtlenítési eljárást ózongenerátor alkalmazásával! Az ózon gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér. Bejárja az egész teret, eljut a nehezen elérhető felületekhez is. Behatol a kárpit szöveteibe is. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Nem csak pénz, de időt is spórolhat vele.

  

Így használja az ózongenerátor készüléket:

 1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
 2. A kezelni kívánt területről el kell távolítani minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
 3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
 4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni az ózongenerátoron (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
 5. Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
 6. A kezelés befejezése után várjon legalább 40 percet, mielőtt beszáll az autóba, vagy bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 7. Szellőztesse ki a kezelt területet! 

 Specifikáció:

 • AKTÍV ÓZONKIBOCSÁTÁS 15 G/H VAGY 30 G/H 
 • MAX KEZELHETŐ LÉGTÉR 198 M2           
 • ÓZONMODUL ADATAI 2 DB (3X5 G), 104X50 MM            
 • TELJESÍTMÉNY 250 W   
 • ZAJSZINT 45 DB
 • TERMÉK MÉRETE 200X205X180 MM      
 • TERMÉK SÚLY 2,5 KG     
 • ÁRAMELLÁTÁS AC 220-240 V / 50-60 HZ              
 • GARANCIA 1 ÉV


Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 17:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

HE-161 ózongenerátor készülék (30 g/h)

 • Cikkszám: OG-HE-161-30G
 • Készlet információ: Készleten
 • 299,900 Ft
 • 189,900 Ft

 • Nettó: 149,528 Ft