KÉPES SEMLEGESÍTENI A LEVEGŐBEN TERJEDŐ BAKTÉRIUMOKAT, VÍRUSOKAT (akár H1N1 vírus, influenza stb)!!

Leírás és Paraméterek


OZONEGNERATOR Kitchen 600 ózongenerátor készülék 

600 mg/h ózonkibocsátással.

Falra szerelhető, időzítővel ellátott, érintő kijelzővel ellátott, többfunkciós ózongenerátor készülék, elsődlegesen konyhai alkalmazásra.

A tartozék szilikoncső és habkő segítségével a víz, és ezáltal különböző ételek ózonkezelése is megoldható.

Konyhai ózongenerátor készülék szilikoncsővel és habkővel ellátva.

Egy készülék, amely egyaránt működtethető a hozzá tartozó szilikoncsővel és anélkül is. A cső nélkül a levegő, a különböző felületek ózonkezelése valósítható meg 25 m2-ig. A csövet és habkövet alkalmazva max. 300 literes edénybe, tárolóba belevezetve az ózon a vízbe is juttatható.

A készülék vízálló kezelőfelülettel és digitális, LCD kijelzővel rendelkezik. Az érintő kijelző segítségével könnyen  választhatunk a 10-99 perces funkciók között: hús kezelése, légtisztítás, fertőtlenítés, gyümölcs kezelése

Az ózongenerátor igény szerint falra szerelhető, így praktikusan kezelhető, nem foglal helyet a konyhapulton, és mindig kéznél van. 

A konyhában is kiemelten fontos a higiénia. Alapos, rendszeres fertőtlenítésre van szükség, amelynek ki kell terjednie a különböző felületekre is: csaptelep, konyhapult... 

Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a kezelt területet. 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelent. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti. 

A Kitchen 600 ózongenerátor alkalmazásával az ételek kezelése is megoldható. Az ózon nagy előnye, hogy a gyümölcsökön, zöldségeken kialakuló, rothadást elősegítő mikroorganizmusokat is elpusztítja, így azok sokkal tovább megőrzik frissességüket.

Fontos, hogy az ózonnal történő fertőtlenítés és szagtalanítás vegyszermentes eljárás. A készülék a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, amely a kezelés végeztével visszaalakul oxigénné. Nincs vegyszermaradvány, csak tiszta, friss fertőtlenített levegő.

Így használja az ózongenerátor készüléket:

 1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
 2. A kezelni kívánt területről el kell távolítani minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
 3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
 4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni az ózongenerátoron (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
 5. Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
 6. A kezelés befejezése után várjon legalább 40 percet, mielőtt beszáll az autóba, vagy bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 7. Szellőztesse ki a kezelt területet!


Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 17:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

OZONEGENERATOR Kitchen 600 - ózongenerátor készülék elsődlegesen konyhába

 • Cikkszám: OG-HE-150Q
 • Készlet információ: Készleten
 • 94,990 Ft
 • 47,200 Ft

 • Nettó: 37,165 Ft