Barion Pixel

Traffipax jelző

Traffipax jelzőKeresés pontosítása

Termékek összehasonlítása (0)


Mindenkivel megesik, hogy a kelleténél később vesz észre egy sebességkorlátozó táblát, vagy gyorsabban kell hajtania egy előzésnél. Annak érdekében, hogy ne aggódjunk a sokszor inkorrekt sebességmérés miatt, ideális megoldás beszerezni egy traffipax jelzőt. Napjainkban azonban már különböző védelmi eszközök segítik előre jelezni a mérőműszereket. Mivel teljes mértékben legális, így nyugodtan alkalmazhatjuk, akár mindennap. A Traffipaxbolt bőséges kínálatában biztosan meg tudod megvásárolni a számodra legideálisabb készüléket. Nézd meg felhozatalunkat!

KIYO GPS U1 telepített traffipax előrejelző

KIYO GPS U1 telepített traffipax

KIYO GPS U1 telepített traffipax előrejelzőTermékleírás A GPS U1 detektor célja, hogy előre fel..

54290 Ft 83955 Ft Nettó: 42748 Ft

PGT E265 radar- és lézerdetektor

PGT E265 radar- és

PGT E265 radar- és lézerdetektorAz új mérőeszköz rajzával és “READY” jelzéssel ellátott készülékeink..

13489 Ft 33615 Ft Nettó: 10621 Ft

A beszédes kékség - V7 radar-lézer detektor, traffipax jelző, radar jelző (legálisan használható)

A beszédes kékség - V7 radar-lézer detektor, traffipax jelző, radar jelző (legálisan

A beszédes kékség - V7 radar-lézer detektor, traffipax jelző, radar jelző (legálisan használh..

8945 Ft 55080 Ft Nettó: 7043 Ft

KIYO GPS M1 telepített traffipax előrejelző, traffipaxdetektor, VÉDA detektor, gps detektor, motorokhoz legálisan használható!

KIYO GPS M1 telepített traffipax előrejelző, traffipaxdetektor, VÉDA detektor, gps detektor,

 KIYO GPS M1 telepített traffipax előrejelző, traffipaxdetektor, VÉDA detektor, gps..

19615 Ft 36645 Ft Nettó: 15445 Ft

Traffipax jelző: miért érdemes beruházni termékeinkre?

Sokféle kialakítás

A sebességmérő eszközök kétféle elv alapján mérik, mennyivel halad autónk: az egyik a lézeres, a másik a radaros mérőeszköz. Előbbinél lézerblokkolóval, utóbbinál radar és lézerdetektorral valósítható meg az eszközök előrejelzése. Miután a rendőrség többféle módon méri haladási sebességünket, a legbiztosabb megoldás, ha mi is különböző készülékek kombinálásával védekezünk. Így lehetünk igazán nyugodtak, hogy időben észleljük a veszélyt és szükség esetén korrigálni tudjuk sebességünket.

Webshopunkban többféle készülék közül válogathatsz, termékeink között található frissíthető, menetrögzítős, telepített, GPS-es és még sok másfajta modell. Termékeink között olyan detektor is található, amelyre vezeték nélkül csatlakoztatható HD külső lézer- és radarérzékelő is. Némelyik berendezés akár már 2.1 kilométerrel a sebességmérő előtt is képes jelezni, így valóban képesek leszünk elkerülni a gyorshajtási bírságot.

Legális traffipax védelem

Sokan azért nem mernek beszerezni egy ilyen készüléket, mert abban a hitben élnek, hogy jogellenes. Ha te is csak emiatt habozol autódba telepíteni egy lézer- vagy radardetektort, akkor jó hírünk van a számodra: a Traffipaxboltban forgalmazott termékeink 100 százalékban legálisak. A jogszabály ebben az esetben így fogalmaz: „Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide NEM értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.”

Vagyis teljes mértékben megnyugodhatunk, hogy a traffipaxok előzetes detektálását nem büntetik. Ha ez így van, akkor pedig miért ne egyenlíthetnénk ki esélyeinket azzal, hogy időben észlelhessük a sebességmérőket az utakon? Miután teljesen legális, szabadon felszerelhetjük gépjárművünkre az eszközt.

Miért a Traffipax Bolt webshopot válaszd?

  • Kellékszavatosságot vállalunk termékeinkért: ha esetleges hibát fedeznél fel a tőlünk vásárolt lézer- vagy radardetektorodban, jelezd lehetőség szerint haladéktalanul, de legfeljebb két hónapon belül. Ebben az esetben a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn belül érvényesítheted garanciális jogaidat.
  • Korrekt árak: webáruházunkban arra törekszünk, hogy a lehető legjobb traffipax jelzőket tudjuk nyújtani neked elérhető összegért. Széles árufelhozatalunkban különböző árkategóriák közül válogathatsz az egyszerűbb kialakítású berendezésektől a profi detektorokig, így mindenki megtalálhatja számára az ideális választást.
  • Gyors kiszállítás: Traffipax termékedre nem kell sokat várnod, átlagosan 2-3 munkanapon belül házhoz visszük készüléked. Egyes termékeinknél ráadásul ingyenes szállítási lehetőséget is biztosítunk.

További kérdéseid lennének termékeinket illetően? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre: lépj velünk kapcsolatba!

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)