Barion Pixel

Traffipax jelző

Traffipax jelzőKeresés pontosítása

Termékek összehasonlítása (0)


Mindenkivel megesik, hogy a kelleténél később vesz észre egy sebességkorlátozó táblát, vagy gyorsabban kell hajtania egy előzésnél. Annak érdekében, hogy ne aggódjunk a sokszor inkorrekt sebességmérés miatt, ideális megoldás beszerezni egy traffipax jelzőt. Napjainkban azonban már különböző védelmi eszközök segítik előre jelezni a mérőműszereket. Mivel teljes mértékben legális, így nyugodtan alkalmazhatjuk, akár mindennap. A Traffipaxbolt bőséges kínálatában biztosan meg tudod megvásárolni a számodra legideálisabb készüléket. Nézd meg felhozatalunkat!

KIYO GPS U1 telepített traffipax előrejelző

KIYO GPS U1 telepített traffipax

KIYO GPS U1 telepített traffipax előrejelzőTermékleírás A GPS U1 detektor célja, hogy előre fel..

54290 Ft 83955 Ft Nettó: 42748 Ft

PGT E265 radar- és lézerdetektor

PGT E265 radar- és

PGT E265 radar- és lézerdetektorAz új mérőeszköz rajzával és “READY” jelzéssel ellátott készülékeink..

13489 Ft 33615 Ft Nettó: 10621 Ft

A beszédes kékség - V7 radar-lézer detektor, traffipax jelző, radar jelző (legálisan használható)

A beszédes kékség - V7 radar-lézer detektor, traffipax jelző, radar jelző (legálisan

A beszédes kékség - V7 radar-lézer detektor, traffipax jelző, radar jelző (legálisan használh..

8945 Ft 55080 Ft Nettó: 7043 Ft

Traffipax jelző: miért érdemes beruházni termékeinkre?

Sokféle kialakítás

A sebességmérő eszközök kétféle elv alapján mérik, mennyivel halad autónk: az egyik a lézeres, a másik a radaros mérőeszköz. Előbbinél lézerblokkolóval, utóbbinál radar és lézerdetektorral valósítható meg az eszközök előrejelzése. Miután a rendőrség többféle módon méri haladási sebességünket, a legbiztosabb megoldás, ha mi is különböző készülékek kombinálásával védekezünk. Így lehetünk igazán nyugodtak, hogy időben észleljük a veszélyt és szükség esetén korrigálni tudjuk sebességünket.

Webshopunkban többféle készülék közül válogathatsz, termékeink között található frissíthető, menetrögzítős, telepített, GPS-es és még sok másfajta modell. Termékeink között olyan detektor is található, amelyre vezeték nélkül csatlakoztatható HD külső lézer- és radarérzékelő is. Némelyik berendezés akár már 2.1 kilométerrel a sebességmérő előtt is képes jelezni, így valóban képesek leszünk elkerülni a gyorshajtási bírságot.

Legális traffipax védelem

Sokan azért nem mernek beszerezni egy ilyen készüléket, mert abban a hitben élnek, hogy jogellenes. Ha te is csak emiatt habozol autódba telepíteni egy lézer- vagy radardetektort, akkor jó hírünk van a számodra: a Traffipaxboltban forgalmazott termékeink 100 százalékban legálisak. A jogszabály ebben az esetben így fogalmaz: „Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide NEM értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.”

Vagyis teljes mértékben megnyugodhatunk, hogy a traffipaxok előzetes detektálását nem büntetik. Ha ez így van, akkor pedig miért ne egyenlíthetnénk ki esélyeinket azzal, hogy időben észlelhessük a sebességmérőket az utakon? Miután teljesen legális, szabadon felszerelhetjük gépjárművünkre az eszközt.

Miért a Traffipax Bolt webshopot válaszd?

  • Kellékszavatosságot vállalunk termékeinkért: ha esetleges hibát fedeznél fel a tőlünk vásárolt lézer- vagy radardetektorodban, jelezd lehetőség szerint haladéktalanul, de legfeljebb két hónapon belül. Ebben az esetben a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn belül érvényesítheted garanciális jogaidat.
  • Korrekt árak: webáruházunkban arra törekszünk, hogy a lehető legjobb traffipax jelzőket tudjuk nyújtani neked elérhető összegért. Széles árufelhozatalunkban különböző árkategóriák közül válogathatsz az egyszerűbb kialakítású berendezésektől a profi detektorokig, így mindenki megtalálhatja számára az ideális választást.
  • Gyors kiszállítás: Traffipax termékedre nem kell sokat várnod, átlagosan 2-3 munkanapon belül házhoz visszük készüléked. Egyes termékeinknél ráadásul ingyenes szállítási lehetőséget is biztosítunk.

További kérdéseid lennének termékeinket illetően? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre: lépj velünk kapcsolatba!

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)