Érezte már Ön is, hogy elektromos gázpedállal szerelt autója kissé nehézkesen reagál a gázadásra? A probléma megoldására nyújtunk segítséget a következő termékünkkel:
SPRINT BOOSTER intelligens gázpedál elektronika manuális és automata sebességváltóval szerelt gépjárművekhez. A gyorsulás új dimenziója! 

Mi is az a SPRINT BOOSTER?

SPRINT BOOSTER egy olyan utólagosan beszerelhető gázpedál tuning, amely jelentősen megnöveli a vezetés élményét azáltal, hogy csökkenti az elektromos gázpedál reakcióidejét. 

Az én autómba is lehet SPRINT BOOSTER gázpedál tuningot szerelni?

IGEN, amennyiben az Ön autója elektromos gázpedállal szerelt. Több, mint 100 különböző autótípushoz elérhető a termék. Manuális és automata váltóval szerelt gépjárművekhez egyaránt tudunk SPRINT BOOSTER-t ajánlani. 

SPRINT BOOSTER e- minősítéssel (e24031712) és TÜV engedéllyel rendelkezik!


A SPRINT BOOSTER GÁZPEDÁL TUNING ÚJ AUTÓKBA IS BESZERELHETŐ,
HISZEN AZ AUTÓ GYÁRI GARANCIÁJA MEGMARAD!


Hogyan lehet ez?

SPRINT BOOSTER e- minősítéssel (e24031712) és TÜV engedéllyel rendelkezik! 

SPRINT BOOSTER gázpedál tuning nem avatkozik közbe és nem is változtat meg semmiféle paramétert az autó elektronikai rendszerében! Ilyenek például az ABS, CAN-BUS, ECU... 

Sprint Booster V3 funkciók

Mindegyik mód (SPORT - RACE) 9 lépcsős programot tartalmaz, így a sofőr megválaszthatja a vezetési stílusát.

3 Gyorsítási mód:
     • Kikapcsolt üzemmód - A Sprint Booster ki van kapcsolva. (A választókapcsoló LED-je ki van kapcsolva.) 
     • Sport mód - A Sprint Booster 30% -ig javítja a válaszidőt. (A választókapcsoló LED-je Sport üzemmódban zöld.) 
     • Verseny mód - A Sprint Booster 60% -ig javítja a válaszidőt. (A választókapcsoló LED-je verseny módban piros.)

A pedálzár üzemmód
 extra védelmet nyújt a jogosulatlan járműhasználat ellen. A járművezető kikapcsolhatja a jármű gyorsulási képességét 3 számjegyű PIN-kódon keresztül. Ha a pedálzár engedélyezve van, a gyorsítás le van tiltva, és a jármű üresjáratban marad, amíg be nem írja a megfelelő PIN kódot

A Valet mód 55% - 65% - 75% -kal korlátozza a jármű gyorsulását (3 választható szint). 3 számjegyű PIN kóddal aktiválódik. A gyorsítás korlátozásával jelentősen csökken a jármű teljesítménye (teljesítmény és nyomaték).

A kompakt méret
 lehetővé teszi a vezető számára, hogy a műszerfalon bárhová elhelyezze a választókapcsolót a kétoldalas szalag használatával.

Program választható járó motor esetén is, azonban biztonságtechnikai okokból kifolyólag csak felengedett gázpedálnál szabad programot váltani, hiszen szó szerint megugrik az autó a SPRINT BOOSTER bekapcsolásakor. Ez forgalomban veszélyforrást jelenthet.

Fontos tudni azt, hogy a SPRINT BOOSTER gázpedál tuning használata nem jár fogyasztásnövekedéssel, hiszen nem a befecskendezésbe avatkozik bele! Ha valaki mégis fogyasztásnövekedést tapasztalna, akkor annak oka csakis az agresszívabb vezetési stílusnak köszönhető. Nem kell annyira nyomni a gázpedált, mint a gyári beállításokkal, hiszen a pedál hamarabb reagál.

 

Néhány szó a beszerelésről:

SPRINT BOOSTER gázpedál tuning gyári csatlakozóval van szerelve, így a gyári alkatrészek károsítása nélkül szerelhető be, illetve távolítható el az autó esetleges eladása esetén. Egyszerűen, a gyári csatlakozópárok közé kell beiktatni a készüléket.Figyeljünk arra, hogy kattanásig toljuk a csatlakozópárokat a tökéletes érintkezés érdekében.


Információért HÍVJON vagy ÍRJON!
Tel.: +36/30 433-6583 (09:00 - 17:30)
E-mail: info@traffipaxbolt.hu

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Sprint Booster és Sprint Booster Ultimate gázpedál tuning

  • Cikkszám: SPRINT-BOOSTER
  • Készlet információ: Készleten
  • 67,365 Ft
  • 47,405 Ft

  • Nettó: 37,327 Ft