Számítógép a karon, avagy az okosórák térnyerése

Számítógép a karon, avagy az okosórák térnyerése

Posted By: Traffipax Published: 2018. 06. 21. Times Read: 126 Comments: 0

Az okosórák pár évvel az okostelefonok után jelentek meg a piacon, ám sokáig alig hordta őket valaki.

Mára azonban meglehetősen sok gyártó látta meg a fantáziát ebben a praktikus kiegészítőben, így rengeteg különböző okosóra érhető el a piacon.

Az okosórák terén legalább akkora különbség mutatkozik az egyes készülékek között tudásban, minőségben és árban, mint a mobiltelefonok esetében.

A legdrágábbak közé tartoznak – egyszersmind a legtöbb funkcionalitást a legmagasabb szinten kínálva – a Samsung és az Apple modelljei, amelyeket specifikusan az adott telefontípusaikhoz készítenek.

Létezik használható, dizájnos és megfizethető okosóra, több is

Ha valakinek fontosabb a széleskörű használhatóság, vagy nem akar egy telefon-okosóra szettre sok százezer forintot kiadni, a traffipaxbolt.hu kínálatában bizonyosan megtalálja a neki való modellt.

Talán a legjobb választás a megfizethető árkategóriában a fémtokos, szilikon szíjas 2017 Intelligens Bluetooth okosóra zene lejátszóval, több riasztási funkcióval, fehér színben. Képes csatlakozni bármely Bluetooth-os telefonhoz és tablethez (beleértve az Apple, Nokia vagy Blackberry eszközöket is).

Elsősorban azonban androidos eszközökhöz készült, és magán az okosórán is Android operációs rendszer fut. Olyan funkciókkal bír, mint például:

·         Zene szinkronizálása

·         Óra és telefon szinkronizálása

·         1000 névjegyzék, 200 hívásnapló és 10 SMS szinkronizálása

·         Üzenetek szinkronizálása

·         Távoli telefon kamera használat

·         Kihangosított hívás támogatottság

·         Rezgő emlékeztető, mikor a telefon üzenetet kap (Android 2.3 vagy újabb) (Wechat, Facebook, Twitter,WhatsApp, Skype,stb).

Az okosórák kiszolgálják a tulajdonosuk valós kommunikációs szükségleteit

A gyártó külön figyelmet fordított a megváltozott kommunikációs szokásokra, ezért ez az okosóra jelentős mértékben támogatja a chat alkalmazásokat, legyen szó Messengerről vagy Wechatról, és természetesen azonnal szól, ha email érkezik, vagy reagálnak egy instagramos bejegyzésre.

Attól se nagyon kell tartani, hogy esetleg meglovasítják, mivel riasztási funkcióval is bír: amikor az óra kilép a szinkronizálási hatótávolságon kívülre, automatikusan üzenetet küld a telefonnak. Ha valaki fehér helyett inkább kék színben viselné, most van rá lehetősége.

A drágább és az olcsóbb termékek között aligha látni különbséget az órák képességei szempontjából

Mondhatni az olcsóbb verzió is ugyan annyit tud papíron, mint a drágábbig. Azt mondhatjuk, hogy a márkát kell elsősorban megfizetni.

Viszonylag rövid kutakodás után találhatunk megfelelő áron az igényeinknek megfelelő, megfizethető darabokat.

Comments

Write Comment