Barion Pixel

Komplett tolatókamera szett

Komplett tolatókamera szettTermékek összehasonlítása (0)


A parkolási koccanásokat manapság már igen könnyű elkerülni, hiszen a manőverezést tolatókamera és a hozzá tartozó monitor is segíti. Az utólagos parkolássegítők használatával nemcsak a saját autódat óvhatod meg a kisebb-nagyobb karcolásoktól, de sofőrtársaidnak sem fogsz kellemetlen perceket szerezni. A Traffipaxbolt kínálatában hatalmas tolatókamera felhozatallal várunk, hogy az igényeidnek legmegfelelőbbet sikerüljön kiválasztanod rendszámtábládra: tekintsd meg termékeinket!

Tolatókamera, tolatókamera szett 7" monitor, távirányító

Tolatókamera, tolatókamera szett 7" monitor,

Tolatókamera, tolatókamera szett 7" monitor, távirányítóLeírás: Vezetékes tolató kamera szett..

26170 Ft 48530 Ft Nettó: 20606 Ft

Tolatókamera, tolatókamera szett JVJ CA-3211

Tolatókamera, tolatókamera szett JVJ

Tolatókamera, tolatókamera szett JVJ CA-3211 JVJ CA-3211 Tolatókamera + tükrös monitor Leírá..

21920 Ft 38105 Ft Nettó: 17260 Ft

Tolatókamera, tolatókamera szett TRB_19600831 - 4.3" monitor + befúrható, éjjellátó, 170 fokos, köralakú, színes

Tolatókamera, tolatókamera szett TRB_19600831 - 4.3" monitor + befúrható, éjjellátó,

Tolatókamera, tolatókamera szett TRB_19600831 - 4.3" monitor + befúrható, éjjellátó, 170 fokos, köra..

16110 Ft 35375 Ft Nettó: 12685 Ft

Tolatókamera, tolatókamera szett visszapillantó tükörben - TRB 19870906

Tolatókamera, tolatókamera szett visszapillantó tükörben - TRB

Tolatókamera, tolatókamera szett visszapillantó tükörben - TRB 19870906 TRB_19870906 Tolatókamer..

28600 Ft 40970 Ft Nettó: 22520 Ft

Tolatókamera, tolatókamera szett, univerzális professzionális minőségű, vezetéknélküli (wireless), vízálló, éjjellátó, 170 fokos látószögű

Tolatókamera, tolatókamera szett, univerzális professzionális minőségű, vezetéknélküli

Tolatókamera, tolatókamera szett, univerzális professzionális minőségű, vezetéknélküli (wireless), v..

23170 Ft 26915 Ft Nettó: 18244 Ft

Tolatókamera, tolatókamera szett, vezeték nélküli Global SB501: 4.3" (collos) monitor + vezetéknélküli (wireless) egység + befúrható, éjjellátó, 170 fokos, köralakú, színes

Tolatókamera, tolatókamera szett, vezeték nélküli Global SB501: 4.3" (collos) monitor +

Tolatókamera, tolatókamera szett, vezeték nélküli Global SB501: 4.3" (collos) monitor + vezetékné..

22835 Ft 27150 Ft Nettó: 17980 Ft

Tolatókamera szett a Traffipax Boltban: miért minket válassz?

Széles kínálat

A Traffipaxboltban büszkék vagyunk arra, hogy hatalmas felhozatallal kedveskedhetünk látogatóinknak. Több, mint 87 éjjellátó kamera és tolatóradar érhető el oldalunkon, köztük monitoros szett, vízálló és vezeték nélküli tolatóradar is megvásárolható.

Autó specifikus kamerák

Olyan kamera rendszerek is kapható webshopunkban, melyek kifejezetten egy-egy autómárkával kompatibilisek. Szinte minden típushoz találsz megfelelőt online áruházunkban, legyen szó Opel, BMW, Audi, Mazda vagy például Kia gyártóról. A típusspecifikus termékek a rendszámtábla világítás helyére rögzíthetők.

Kiegészítő termékek

Kiegészítő termékekből is többféle készülék érhető el kínálatunkban. Egyebek mellett különböző méretű és kialakítású 2 din fejegységekből szemezgethetsz oldalunkon, de fedélzeti autós kamerákat is találsz.

Kedvező autó tolatókamera ár

A tolatókamera árak igen változatosak attól függően, hogy monitorral együtt szettben, vagy külön vásárolnád meg őket. Kínálatunkban vannak egyszerűbb kamerák és komolyabb berendezések is, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelőt. Érdemes akcióink között is körülnézni, ahol mindig kedvező ajánlatokkal várunk.

A tolatókamera előnyei

Könnyű manőverezés: ugyan a tolatókamera nem helyettesíti az autón található visszapillantó tükröket, de nagyban megkönnyíti a betolatást és bejárást a szűkös parkolóhelyekre is. Nem kell többé hátrafelé nyújtózkodnod és kitekeredned a vezetőülésben, hogy biztonságosan be tudd kormányozni autódat.

Könnyebb parkolóhelyet találni: biztosan te is továbbhajtottál már olyan parkolási lehetőség mellett, ahova ugyan befért volna az autód, de a túl keskeny hely miatt inkább nem kockáztattad saját kocsid és a szomszédos autók épségét. A kamera ilyenkor is hasznodra válik: megspórolhatsz magadnak akár 20-30 perceket is, ha nem kell újabb köröket tenned egy szélesebb beállóért.

Nincs több felesleges igazítás: ha te is unod, hogy sokat kell korrigálnod a parkoláson, mert nem azt kell találgatnod, vajon hol van a járműved hátulja, akkor a tolatókamera neked való! A monitoron ugyanis pontosan látni fogod, milyen közel van a padka. Így még véletlenül sem fogsz nekitolatni a lökhárítóval a betonszegélynek, mert a képernyőn látható segédvonalak centiméter pontos parkolást tesznek lehetővé.

Egyszerű beszerelni: termékeink egyszerűen a rendszámtáblára rögzíthetők, vagy akár rendszámkerettel együtt is megvásárolható. Ebben az esetben csak ki kell cserélni a számlap körüli keretet majd a beszerelésnél. A már meglévő keretre rögzíthető, vagy pedig kör alakú beszúrható termékekhez a tápkábel és videókábel is benne van a csomagban.

Sötétben is könnyű vele parkolni: az automatikus érzékelőnek köszönhetően a kamerák éjszaka sem hagynak cserben. Rossz fényviszonyok mellett is egyszerűbb lesz a parkolás, ha a tolatást a monitoron látható segédvonalakhoz igazítod.

További kérdéseid merültek fel termékeinket vagy szolgáltatásainkat illetően? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre: vedd fel velük a kapcsolatot!

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)