Barion Pixel

Funkciók:

1. GPS+LBS kettős helymeghatározási mód

Ha jó a GPS jel, akkor a készülék GPS műholdon keresztül, ha nem, akkor LBS-en keresztül dolgozik! 
GPS helymeghatározási módban a pontosság 5-10 méter, LBS helymeghatározási módban 100-2000 méter.

2. Valós idejű követés

Az eszközt valós idejű nyomon követheti a Google Maps-en mobiltelefonon, tableten és számítógépen keresztül, a minimális adatfeltöltési idő pedig 10 másodperc!

3. Előzmények útvonal lejátszása

Az APP és a webszerver akár 6 hónapig rögzítheti a készülék feltöltési adatait és az előzményeket bármikor lejátszhatja!

4. Hosszú készenléti idő

Beépített 3.7V 6000mAh Li-ion akkumulátorral rendelkezik, készenléti ideje akár 60 nap, üzemidő pedig akár 15-20 nap.

5. Erőteljes mágnes

Beépített erős mágnesekkel rendelkezik, nagyon könnyen felszerelhető.

6. IP67 vízállóság

A készülék vízállósági szintje IP67, ellenáll a fröccsenő víznek, de víz alá nem helyezhető!

7. Távoli hangfigyelő

Először küldje el a "Monitor+Password"-t az eszközre, majd a készülék monitor módba kapcsol, ha a készülékben lévő SIM-számot hívja, az automatikusan felveszi a hívást, és Ön figyelheti a hangot a készülék körül!

8. Sebességtúllépés riasztás

Ez a riasztás csak folyamatos pozicionálási módban működik. Ha az egység sebessége meghaladja az előre beállított sebességet, 5 percenként "sebességriasztás!" üzenetet küld az adminisztrátor számára.

9. Sokk riasztás

Miután elvégezte a rázási riasztás beállítását, kérjük, tartsa a nyomkövetőt álló helyzetben 5 percig, majd ez a funkció aktiválódik. SMS-t küld "érzékelő riasztás!"üzenettel az adminisztrátor számára, ha az
egység sokkot kap.

10. Mozgásriasztás

Ha az egységek 10 percig mozdulatlanok maradnak egy helyen, a felhasználó ezzel a "mozgatás+átlépés" paranccsal állíthatja be a mozgásriasztást, majd ha a készülék 500 m-re elmozdult, akkor riasztási SMS-t küld.

11. Geo-határ

Hozzon létre egy geo határt a nyomkövető számára, hogy korlátozza mozgását egy kerületen belül. Az egység riasztási információkat küld az APP-nak és a webszervernek, amikor kilép, vagy belép a kerületbe.

12. Alvó üzemmód az akkumulátor kímélése érdekében

Elalvás idő szerint: Miután ezt a beállítást elvégezte, a nyomkövető csak 5 percig működik ébredés után, majd visszatér alvó módba, a GPS kikapcsol, és a GSM alacsony fogyasztású üzemmódban működik. Az SMS, hívás újra felébresztheti a nyomkövetőt.

Sleep by shock sensor mód: Ha ezt a beállítást követően 5 percig nincs sokk, a nyomkvető "sleep by shock" módban fog működni, a GPS kikapcsol, a GSM alacsony fogyasztás mellett működik. Rezgés, SMS, hívás újra ébresztheti a nyomkövetőt.

13. Leejtés riasztás

A készülék hátoldalán egy eltávolításgátló indukciós érzékelő található. Ha ezt a lefedett indukciós érzékelőt nem fedi le újra, akkor a készülék a "Riasztások elvesztése!" üzenetet küldi az admin számára és SOS számra SMS-ben!

14. Sebességtúllépés riasztás

Ez a riasztás csak folyamatos pozicionálási módban működik, ha az egység sebessége meghaladja az előre beállított sebességet, akkor elküldi a "sebességriasztás" üzenetet az admin számára.

Specifikáció:

  • Feszültség: 5V
  • Hálózat: 2G
  • Vízállóság: IP67
  • Méret: 120 x 65 x 50 mm
  • Akkumulátor:: Újratölthető 3.7V 6000mAh polimer Li-ion

Ügyfélszolgálati idő: https://traffipaxbolt.hu/index.php?route=information/contact

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

TRB 2G GPS nyomkövető, mágneses, vízálló, 6000mAh akkumulátor, hangfigyelő

  • Cikkszám: trb2gnyomkoveto
  • Készlet információ: Készleten
  • 72826 Ft
  • 48120 Ft

  • Nettó: 37890 Ft

Lehetséges opciók