Barion Pixel

Ülésfűtés, autó ülésfűtés

Ülésfűtés, autó ülésfűtésTermékek összehasonlítása (0)


Vezetés során kiemelten fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat a vezetőülésben, és kényelmesen üljünk a kormány mögött. Ezzel növelni tudjuk a vezetési, illetve utazási élményt, ami hosszabb utak esetében még nagyobb jelentőséggel bír. Az autóülés kialakításán ritkán tudunk változtatni, ellenben beszerezhetünk olyan eszközöket, amelyekkel javíthatunk ülésérzetünkön. Egy beépíthető ülésfűtés autóba különösen a hidegebb napokon jön jól, de van olyan változata is, amely felszerelhető a fotelre, és masszázsgépként is használható. Ha Te is ilyen multifunkciós eszközt keresel, akkor jó helyen jársz: tekintsd meg autós ülésmelegítő kínálatunkat!

KIYO AWHL teflonszálas beépíthető ülésfűtés 2 fűtési fokozattal, 1 üléshez, 24V

KIYO AWHL teflonszálas beépíthető ülésfűtés 2 fűtési fokozattal, 1 üléshez,

KIYO teflonszálas ülésfűtés1 ülésre, 2 fűtési fokozattal 24V7 év garanciávalA luxusautókban megszoko..

21765 Ft 29880 Ft Nettó: 17138 Ft

KIYO AWHL teflonszálas beépíthető ülésfűtés két fűtési fokozatú kapcsolóval, 1 üléshez

KIYO AWHL teflonszálas beépíthető ülésfűtés két fűtési fokozatú kapcsolóval, 1

KIYO teflonszálas ülésfűtés1 ülésre 2 fűtési fokozattal  7 év garanciávalA luxusautókban megszo..

18105 Ft 29880 Ft Nettó: 14256 Ft

KIYO teflonszálas beépíthető ülésfűtés 1 ülésre 3 fokozatú nyomógombbal

KIYO teflonszálas beépíthető ülésfűtés 1 ülésre 3 fokozatú

KIYO teflonszálas ülésfűtés1 ülésre 3 fokozatú nyomógombbal 7 év garanciávalA luxusautókban megszoko..

23830 Ft 33480 Ft Nettó: 18764 Ft

KIYO AWHL teflonszálas ülésfűtés

KIYO AWHL teflonszálas

KIYO teflonszálas ülésfűtés 2 ülésre 2 fűtési fokozattal  7 év garanciával Ugye Ön is g..

32100 Ft 58680 Ft Nettó: 25276 Ft

KIYO karbonszálas beépíthető ülésfűtés 2 fokozatú billenőkapcsolóval, 1 ülésre

KIYO karbonszálas beépíthető ülésfűtés 2 fokozatú billenőkapcsolóval, 1

KIYO karbonszálas ülésfűtés 1 ülésre(2 fokozatú billenőkapcsolóval)A luxusautókban megszokott kényel..

14630 Ft 18920 Ft Nettó: 11520 Ft

KIYO karbonszálas beépíthető ülésfűtés 3 fokozatú nyomógombbal, 1 ülésre

KIYO karbonszálas beépíthető ülésfűtés 3 fokozatú nyomógombbal, 1

KIYO karbonszálas ülésfűtés 1ülésre(3 fokozatú nyomógombbal) A luxusautókban megszokott kényelm..

19345 Ft 26280 Ft Nettó: 15232 Ft

TRB ülésfűtés autóba és fotelre szerelhető (masszázs és fűtés)

TRB ülésfűtés autóba és fotelre szerelhető (masszázs és

TRB ülésfűtés autóba és fotelre szerelhető (masszázs és fűtés)Tulajdonságok:Ez a masszázs párna alka..

21915 Ft 36420 Ft Nettó: 17256 Ft

Lyukasztó

Lyukasztó 24 mmÚj típusú nagy krómozott ülésfűtés/üléshűtés kapcsolók helyének kifúrásához való szer..

1870 Ft 2410 Ft Nettó: 1472 Ft

Autós ülésfűtés: miért válaszd termékeinket?

Minőségi anyagból készült, biztonságos ülésfűtés

A webáruházunkban található ülésfűtések kiváló anyagból készülnek: egyes termékek poliészter szövetből és szivacsból tevődnek össze. A poliészternek köszönhetően az ülés jó elektromos- és hőszigetelő képességekkel rendelkezik, így tökéletesen fűt vezetés közben. Emellett található karbonszálas ülésfűtés és teflonos is a kínálatunkban. Az autó ülésfűtés ráadásul termikus túlterhelés elleni védelemmel is ellátott, amely biztonságosabbá teszi a párnát.

Ülésfűtés és masszázs egyben

A Taffipax Bolt TRB ülésfűtése nemcsak az autóban használható: az irodában és otthon is igénybe vehető masszázspárnaként. A stresszes napokon kifejezetten jól tud esni egy kis gyengédség, a masszírozással pedig hatékonyan lehet csökkenteni a szervezetben felgyülemlett feszültséget. Az ülőmunkát végzőknek is nagy segítség, hiszen használatával a nyak, a hát, a váll, a derék és a csípő tájékát könnyen át lehet mozgatni. A masszázsgépként is működő ülésfűtést a hosszú utazásokra is magunkkal vihetjük - ekkor a sok mozdulatlanság miatt befeszült izmokat masszíroztathatjuk ki vele.

Ülésmelegítő autóba gyors házhoz szállítással

Gyakori, ugyanakkor nagyon fontos kérdés szokott lenni a vásárlók részéről: mikor kézbesítik a termékemet? Online áruházunkban található árucikkeinket igyekszünk rövid időn belül kiszállítani. A kézbesítés általában 2-3 munkanapot vesz igénybe: ha hét elején megrendeled az ülésfűtést, azt már hétvége előtt kézhez is kaphatod.

Autós kiegészítők egy helyen

Széles árukínálatunknak köszönhetően egy helyről szerezheted be a legfontosabb autós kiegészítőket: GPS nyomkövető , radardetektor és Bluetooth kihangosító is elérhető webáruházunkban.

Ülésfűtés utólag: mikre figyelj használat előtt?

Előzetes ellenőrzés és rendeltetésszerű használat

Miután megérkezett a kiválasztott autó ülésmelegítő, mindenképp próbáld ki vezetés előtt. Ha túlságosan felmelegszik az ülésfűtés hőmérséklete, arról jobb előre tudni, mintha egy hosszabb autós kaland során derülne ki. Rendszeres időközönként ellenőrizd az ülésfűtés alját, különösen a használat első hetében. Így megbizonyosodhatsz róla, hogy az autód párnái sérülések és egyéb kompromisszumok nélkül bírni fogják a hőt.

Az ülésfűtés beszerelés után is igényel némi odafigyelést annak érdekében, hogy minél tovább tudd használni. Egy nagyobb kocsiút alatt érdemes bizonyos időközönként kikapcsolni a fűtőelemet. Ezzel megakadályozható, hogy túlhevüljön a testhőmérsékleted, miközben véded gépjárműved párnáit. Nem utolsó sorban pedig az ülésfűtésnek is hosszabb lesz az élettartama.

Az utólagos ülésfűtés vezetékei idő előtt elhasználódhatnak vagy kiéghetnek, amennyiben nem megfelelően kezelik őket. Ezért ügyelj arra, hogy lehetőség szerint ne hevítsd túl sokáig a készüléket. A legideálisabb, ha 30-45 percenként kikapcsolod az ülésfűtést, majd legalább 20 percig hagyd hűlni, mielőtt újra bekapcsolnád. A fűtőelem így jóval több ideig fog majd téged megfelelően szolgálni.

Az ülésfűtés tárolása

Amikor az ülésmelegítőt tárolod, ügyelj arra, hogy ne tekerd fel túl szorosra, és ne helyezz rá nehéz tárgyakat. Az ülésfűtés belsejében található vezetékek ugyanis megtörhetnek, ha azokat túlságosan meghajlítod vagy nagyméretű, súlyos dolgokat teszel rájuk. Így idő előtt károsodhat a fűtőelem, vagy akár teljesen használhatatlanná is válhat.

Az ülésfűtést leginkább a forró hónapokban érdemes tárolni, amikor az autó belseje teljesen átmelegszik a tűző napsütésben. 28-30 feletti hőmérsékletnél lehetőleg távolítsd el a fűtőelemet, és őrizd közvetlen napfénytől védett hűvös, száraz helyen. Emellett természetesen arra is figyelni kell, hogy a termék a tárolás alkalmával ne legyen túl poros vagy piszkos.

Élvezd az ülésfűtés kínálta meleget

Amint azt már említettük, soha ne hagyd az ülésmelegítőd felügyelet nélkül vagy az autód leállításakor. Ez veszélyes lehet, nem beszélve arról, hogy lemerítheti a gépjármű akkumulátorát. A megfelelő odafigyeléssel azonban sokáig élvezheted a téli időszakban a termék nyújtotta kellemes meleget. Te is meglepődsz majd, hogy a hideg hónapokban mennyivel élvezetesebb a vezetés, ha megtapasztalod a melegített ülés kínálta luxust.

Fontos megjegyezni, hogy nem létezik tökéletes ülésfűtés mindenki számára. Vásárlás alkalmával mindenképp tájékozódj a leírásban az adott fűtőelem modell kínálta előnyökről. Akár a magas hőmérséklet, az extra funkciók vagy a könnyű beszerelhetőség jelent számodra prioritást, kínálatunkban Te is megtalálhatod a számodra legideálisabb ülésfűtést.

További kérdéseid lennének a termékkel kapcsolatosan? Keresd munkatársainkat kapcsolati felületünkön!

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)