Ülésfűtés utólag beszerelve az autóba olcsóbb, mint a gyári!

Ülésfűtés utólag beszerelve az autóba olcsóbb, mint a gyári!

Posted By: Traffipax Published: 2018. 10. 05. Times Read: 274 Comments: 0

Az ülésfűtés utólag is beszerelhető és ez kiváló hír mindazoknak, akik olyan autóval járnak, amiből az ülésfűtés gyárilag hiányzik.

A fűthető ülés a mai napig a felsőkategóriás autók egyik jellemzője. Ugyan léteznek középkategóriás autók is, amikhez extraként rendelhető, azonban sokan nem akarnak 5-6 millió forintnál többet költeni egy gépkocsira, mégis szeretnék, ha hűvösebb időben nem kéne az ülésen dideregniük.

Számukra nyújt tökéletes megoldást az utólag beszerelhető ülésfűtés, amiből az egyszerű, ezáltal olcsóbb kiviteltől egészen a sok funkciós megoldásig többféle is kapható.

Miért jó az ülésfűtés, és miért akarja beszereltetni Ön is az autójába?

A rövid válasz a kényelem és az egészség megőrzése. A hosszabb az, hogy egy fűtetlen ülés komoly gondokat okozhat, ha valaki hosszabb ideig autózik a hideg időben.

Sokszor nincs lehetőség előre befűteni az autóban, és ha éjszaka pár fokosra hűl a belső tere, akkor bizony az ülés sem lesz sokkal melegebb.

A hidegben ücsörgés pedig felfázáshoz, és egyéb kellemetlenségek, vagy akár komolyabb betegségekhez vezethet. A hölgyek számára még inkább ajánlott felmelegített utasterű autót vezetni vagy ülni benne, hiszen jellemzően érzékenyebbek a felfázásra.

Az ülésfűtés viszont pontosan a kihűlt utastér problémáját oldja meg, hiszen pillanatok alatt képes kellemesen felmelegíteni az ülést, így a vezetés is sokkal komfortosabb lesz.

Milyen ülésfűtést válasszon, ha nem akar szerelőhöz menni?

Akkor is fűthető üléshez juthat, ha valaki nem szeretné külön az ülésfűtés miatt szerelőhöz vinni az autóját, vagy maga bajlódni annak beszerelésével.

A TRB ülésfűtő lap autósülésre és fotelre egyaránt felszerelhető, teljesen kompakt termék. A fűtésen túl ráadásul még masszázs funkcióval is bír! A TRB ülésfűtő lapot irodában, vagy otthon is nyugodtan lehet használni.

A biztonságról termikus túlterhelés elleni védelem, illetve túlterhelési biztosíték gondoskodik, környezetbarát, minőségi alapanyagokból készült. A masszázsfunkcióról öt vibromotor gondoskodik, és külön vezérlővel lehet szabályozni a működését.

Milyen ülésfűtést válasszon, ha be akarja szereltetni autójába?

Amennyiben nem szeretné, ha külön még az ülésfűtő lapot is vinnie kéne magával, akkor a beszereltetés a megoldás.

Ebben az esetben nagyobb is a választék, hiszen ugyanúgy választhat TRB karbonszálas ülésfűtést egy ülésre, 2 állású kapcsolóval, vagy akár két ülésre is, mint drágább, de hosszú garanciával bíró típust.

A komolyabb megoldások közé tartoznak például a KIYO AWHL teflonszálas perforált ülésfűtései. A KIYO termékei jellemzően két fűtőlapos rendszerek, többnyire 2 fokozatú kapcsolóval ellátva, és ugyanúgy kapható belőlük két ülést kiszolgáló változat is.

A teflonszál ráadásul nagyobb tartósságot biztosít a karbonszálhoz képest.

A KIYO termékek csúcsát egyértelműen a kombinált üléshűtés-fűtés rendszer jelenti, amely valódi négy évszakos élménnyé változtatja a vezetést: télen fűti, nyáron hűti az ülést, így mindig a legnagyobb kényelemben vezetheti az autóját!

Comments

Write Comment