Xenon izzóKeresés pontosítása

Termékek összehasonlítása (0)


Az autók fényszóróiban gyakran xenon izzó típusokat alkalmaznak: a nappali világításra hajazó lámpák hatékony fényforrást biztosítanak a szürkületi és éjszakai vezetéshez. Webáruházunkban minőségi xenon szett is megtalálható: ismerd meg kínálatunkat!

 BMW E46, E60, E61, E65, E66, E90, E91 ALC fényszóró adaptív hajtásvezérlő modul, egység, xenon ballast, xenon ballaszt 7189312 / 63127189312

BMW E46, E60, E61, E65, E66, E90, E91 ALC fényszóró adaptív hajtásvezérlő modul, egység,

Leírás: Alkalmas: Fényszórókhoz Anyaga: PVC Gyártói alkatrész szám: 63127189312 , 63127934836..

19,900 Ft 49,900 Ft Nettó: 15,669 Ft

Xenon izzó előnyei: miért érdemes váltani?

  1. Rendkívül hosszú élettartam: a xenon időtállósága a LED lámpákkal vetekszik. A hagyományos halogén volfrám szálas égő átlagosan 2000 órát működik, ezután kiég. A xenon izzó esetében a tartósságot érdemesebb inkább kilométerben megadni. Ez a típus átlagosan 120-150 ezer megtett kilométer után veszít fényerejéből, ami körülbelül 2-3 évnyi autózásnak felel meg átlagosan.
  2. Erős, határozott fény: a halogén lámpák fényhatásfoka 1500 lm, ami a leggyengébb az autóvilágítás során alkalmazott termékek körében. Egy xenon lámpa ezzel ellentétben dupla, 3-4 ezer lm fényhatásfokkal rendelkezik. A halogénekkel szembeni magasabb teljesítménye megkérdőjelezhetetlen, ezért egyre népszerűbb az autósok körében.
  3. Nem ég ki azonnal: a xenon típusú lámpák működési elve igen hasonló a LED- ekhez. A xenon esetében fokozatos fényvesztés megy végbe az elhasználódással. Ezt érdemes rendszeresen (1-1,5 év elteltével néhány havonta) figyelni és a nagyon gyengén funkcionáló világítást még idejében lecserélni.
  4. Autózáshoz kedvező színhőmérséklet: a típus elterjedése előtt a megszokott sárgás színű fények között a természetes, kékesebb xenonokat nem igazán kedvelték az autósok. Az autóizzók között a xenon lámpa hasonlít a legjobban a nappali fényhez, ami a sofőrök előnyére válik vezetés közben: sötétben könnyebben észre tudod venni még az út szélén megbúvó jelzőtáblákat is.
  5. Rezgésállóság útközben: a halogén izzószálak könnyen megsérülnek és kiégnek, ha rendszeresen kedvezőtlen útviszonyok között kell vezetnünk. Mivel a xenon típusú világtásokban nincs volfrám szál, ezért ezek esetében nem kell ettől a kellemetlenségtől tartanod.

Miért válaszd a Traffipax Boltot?

Széles xenon kínálat: gyári xenon izzó, LED-es hibrid változatok, xenon szett és trafók is elérhetők webshopunkban. Ha szeretnél mindent egy helyről megvásárolni, akkor jó helyen jársz. Nálunk minden elérhető, ami az izzócseréhez szükséges.

Gyors házhozszállítás: mi valóban gyorsan kézbesítjük a megrendelt csomagodat. Webshopunkon a csomagodat már 1-2 munkanapon belül kézhez is kaphatod, nem kell heteket várnod az olykor létszükségletnek számító autós alkatrészekre.

Kedvező xenon izzó ár: webshopunkon xenon szett is kapható, melynek ára sokkal jobban megéri, mintha egyesével szereznéd be a termékeket. Ráadásul rendszeres akciók is elérhetők nálunk, melyeket érdemes kihasználnod még a kötelező izzócsere előtt.

További kérdéseid lennének a termékek rendeléséről, kiválasztásáról? Kollégáink szívesen segítenek: vedd fel velünk a kapcsolatot

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)