Barion Pixel

Autós fedélzeti kamera

Autós fedélzeti kameraTermékek összehasonlítása (0)


Az autós menetrögzítő kamera és fedélzeti kamera fantasztikus megoldást jelent a mindennapokban a biztos vezetés érdekében. Ha balesetet szenvednénk a kérdéses esetek könnyen tisztázhatóvá válnak és meggyorsul a jogi és biztosítási ügyintézés is. Tekintsd meg kínálatunkat!

Full HD 1080P Wifi-s, éjjellátó DVR kamera, eseményrögzítő kamera, menetrögzítő kamera 170°-os látószöggel

Full HD 1080P Wifi-s, éjjellátó DVR kamera, eseményrögzítő kamera, menetrögzítő kamera

Full HD 1080P Wifi-s, éjjellátó DVR kamera, eseményrögzítő kamera, menetrögzítő kamera 170°-os látós..

15815 Ft 21580 Ft Nettó: 12453 Ft

A fedélzeti kamera előnyei

Az autós eseményrögzítő kamerák manapság nem csak egy videó felvételt készítenek. Noha továbbra is elérhetők az egyszerűbb rögzítők, azonban a modernebb verziók már rengeteg adatot is rögzítenek a képfelvételen kívül. Ezt még egy vezetéstámogató rendszer is kiegészíti, ami a baleset megelőzésben is remek segítséget nyújthat.

 • Vezetéstámogató rendszer: az utazási biztonság növelése érdekében legjobb készülékeink fel vannak szerelve sávelhagyás figyelmeztetővel, követési távolság figyelmeztetővel, illetve ráfutás elleni figyelmeztetéssel. A hátsó kamerával kiegészített termékek pedig rendelkeznek tolatókamera funkcióval is.
 • Pontos adatrögzítés: a fedélzeti kamera ezen kívül egy szoftveres rögzítő programmal is fel van szerelve. Ebben az utazás alatti sebességet, a gyorsulási és a pillanatnyi időt lehet nyomon követni. Egy forgalmi értékelés során ez az adathalmaz nagy segítségünkre lehet egy vitás kérdés gyors rendezésében.

Miért érdemes egy profi menetrögzítőt vásárolni?

 1. Hosszú időtartamú rögzítés: 2 kamera használatakor egy 64 Gb-os SD kártyás tárolóval akár 320 percnyi, tehát 5 óra 20 perc menetidőt tud tárolni a rendszer. Ezzel a legtöbb belföldi utazás teljes egészében lementhető.
 2. Részletes felbontás: az elülső kamerák Full HD minőségben rögzítik az eseményeket, míg a hátsó kamerák HD minőségben. Ezzel kristálytiszta képet kaphatunk, ami tovább pontosítja az elemzések során az események visszakövetését.
 3. Automata fényerő kompenzáció: a tökéletes hatás érdekében sem a tükröződő nap, sem a sötét éjjel nem jelenthet akadályt a felvételek során. A rendszer alkalmazkodik a mindenkori fényviszonyokhoz.
 4. Kedvező árak a webshopban: egy eseményrögzítő sokszor nem olcsó mulatság, de a Traffipax Bolt webáruházában mindig találhatsz csökkentett árú modelleket, amelyeknél nem kötünk kompromisszumot a minőséget illetően sem.

Milyen extra funkciók vannak az egyes variációkban?

 • hordozható verziók, amennyiben gyakran váltogatunk autóink között
 • széles 120°-170°-os látószögű modellek
 • érintőképernyős kijelzők a könnyebb kezelés érdekében
 • éjjellátó funkcióval teljes sötétségben is éles és színes képet fogsz kapni
 • rázkódás elleni védelem, a stabilabb kép érdekében
 • automatikus felvétel indítás
 • körkörös megszakítatlan rögzítés, így nem kell törölnöd utazás közben a felvételt
 • mozgásérzékelő funkció, ami a parkolt autók betörés és rongálás elleni védelmét biztosítja
 • gyors beszerelés: egyszerű rögzítésekkel percek alatt indulásra készen áll majd

Természetesen a fedélzeti kamerák nemcsak a baleset megelőzésre használhatók. Egy kirándulás, terepen való vezetés esetleg versenypálya köreinek a rögzítésére is kiválóan alkalmasak. A hosszú felvételi idő és a remek, magas felbontású minőség garantálja, hogy hangulatos videókat tudjunk összevágni profi kameránk segítségével.

További autós termékek eseményrögzítő kamerán kívül

Amennyiben a tolatást támogató funkcióra van inkább szükséged, a tolatóradarokat tudjunk ajánlani. A tökéletes vezetési és utazási élmény megteremtéséhez pedig több mint 100 terméket értékesítünk az autós kiegészítők kategóriánkban.

Kérdésed lenne a vásárlás előtt? Keress minket elérhetőségeinken kapcsolati oldalunkon keresztül!

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)